onsdag den 30. december 2009

Mere julestrik


Dengang midt i september da jeg startede og lagde ud med planer om en kassefuld af sokker til Anders under træet juleaften, havde jeg nok alligevel ikke helt regnet ud hvor meget det ville gribe om sig.

meget andet end sokker er ikke gledet af mine pinde siden og det endte også op med 11 par. Elleve! Det er lidt vildt.

Ydermere havde jeg fundet en papkasse, de alle kun lige kunne være i – når jeg hoppede lidt oveni hele bunken, inden gaffatape og indpakningspapir.

Der var store øjne og glade smil, da han hev den ene sok op efter den anden. Jeg  havde nemlig også lagt dem ned enkeltvis i en skøn forvirring, der betød at de første syv sokker kom op uden modpart.

Der skulle efter planen have været 10 par, men det sidste greb om sig, da jeg fandt resterne frem og blandede efter farver og gode ideer. Pludselig var der to restepar. Sjovt nok gik det næsten hurtigere at strikke af resterne, for hvordan kommer det til at se ud med næste farve .. og næste og næste og …

Jeg er ikke færdig med sokker. Jeg har lovet Emilie varme helt over knæet og kassen med strømpegarn er underlig nok ikke blevet tom i løbet af eventyret – der er lissom bare kommet mere :)

            

5 kommentarer:

  1. wauw...du giver mig blod på tanden, tror jeg dykker ned i strikkeposen med strømpeganr (op---da poserne er oppe hos mig) :-)

    SvarSlet
  2. Anne, det er altid dejligt at kunne inspirere :)

    SvarSlet
  3. Hold da helt op! Er også lidt bidt af strømpestrikning i disse tider - 2 par har jeg fået lavet i juledagene - og det er jeg helt stolt af, for så hurtigt plejer det dælme ikke at gå :-)

    KH Gittemay

    SvarSlet
  4. Jette, jeg er faktisk lidt overvældet over hvor mange det blev :)

    Gittemay 2 par på et par juledage, det synes jeg er ret godt gået :)

    Det har i øvrigt været et rigtigt godt stykke arbejde, når jeg har været på arbejde - det er let at gå til og fra, og pindene kan snildt efterlades, der hvor jeg nu lige var :)

    SvarSlet