onsdag den 4. marts 2009

Total meltdown

Vel hjemme fra arbejde i aftes, skulle jeg lige skrive et indlæg. Computeren begyndte at opføre sig mærkeligt, kunne ingenting, var hundrede år om den mindste funktion.

Af angst for at indholdet skulle forsvinde, udgav jeg hvad jeg havde, selvom jeg ikke menete det helt færdigt og forsøgte at genstarte dyret. Det virker nogengange… men ikke i går! En fejlmeddelse fandt vej og forklarede mig, at mine personlige indstillinger var forsvundet og den derfor ville åbne i en nulstillet version… Oh shit!

Anders tog over, hev netkablet ud, fandt et scanningsprogram og installerede via usb-nøglen. Her til morgen, skulle jeg så bare køre programmet.

Jeg tændte computeren, den åbnede helt normalt, med mine indstillinger – jubii :)
Scanneprogrammet har kørt – fandt ingenting…. Så hvad nu, tænker jeg… Og håber på det bedste!

4 kommentarer:

  1. uhh det er det værste der kan ske. Vi fik en trojansk hest inden døre for nylig, opdagede den, og lod computeren stå til en professionel. Han brugte tre timer på at få den fjernet!

    SvarSlet
  2. Jeg bliver helt svedt bare ved tanken om, der sker noget. Det er forfærdeligt, men jeg føler mig virkelig afhængig af min computer.
    Godt I kom af med Virusen Lene :)

    SvarSlet
  3. Hej Pernille
    Skøn blog du har, jeg er bare ikke så flittig til at få lagt kommentarer. Den salat du lavede forleden som du kaldte scoresalat, hvad hedder den i bogen, jeg fik nemlig bogen i julegave men kan ikke rigtig finde den du lavede.
    kh Susanne

    SvarSlet
  4. Hej Susanne
    Tusind tak for roserne, og velkommen til. Salaten hedder græskinspireret kartoffelsalat med feta og oliven. Jeg synes den er rigtig god, så god fornøjelse :)

    SvarSlet