søndag den 22. marts 2009

Systemer

system

Min far har inviteret sig på frokost. Mens jeg nusser rundt og prøver at få hjemmet til at tage sig ud fra sin bedste side, har Emilie delt min grønne bunke bomuldsgarn i 5 nye bunker, til 5 nye firkanter.

Det er et system der virker, jeg kommer gennem hele bunken og får nogle farvesammensætninger til tæppefelterne, jeg ellers ikke ville få.

Lå det hele i en bunke, jeg tilfældigt satte sammen efterhånden som hæklingen skred frem, er jeg sikker på, jeg ville række ud efter de samme farver igen og igen.

Det ultimative ville være at se mig selv som en anden hippie eller noget i skrædderstilling på gulvet omgivet af garn, jeg tilfældigt satte sammen – men sådan er hverdagen ikke – der skal være et system!!

4 kommentarer:

 1. Hej :)
  Glæder mig meget til at se tæppen tage form!
  Min besøgstæller har jeg bare googlet, men ellers kan du bare klikke på min tæller, så kommer du ind til en side, hvor du kan få den - helt gratis :) Jeg har også tænkt over den tæller i et stykke tid, for lige som dig havde jeg tænkt, at det var bedst ikke at vide hvor mange eller hvem der kiggede med. Det, der betyder mest, er at man har et sted at "læsse" ting af :) Men jeg tog den alligevel, og blev meget overrasket over hvor mange der kiggede med!
  God søndag :)

  SvarSlet
 2. Tak Mette. Jeg tror jeg vil kigge lidt på det :)

  SvarSlet
 3. Skønt at få lidt hjælp :-)

  SvarSlet
 4. Det er altid skønt. Og så får jeg nogle andre farvekombinationer, end jeg selv ville have valgt :)

  SvarSlet