tirsdag den 10. marts 2009

Klar til brug

bluse-med-patent
Den sidder så godt hen over skuldrene og selvom ærmerne kun er trekvarte, er jeg sikker på den vil varme, de rigtige steder.
Den kunne godt have været lidt længere, men jeg er temmelig tilfreds med resultatet!
Mindre tilfreds har jeg været med opskriften, der ikke helt levede op til forventningerne. Der var fejl i antallet af masker og den tekniske forklaring var ikke helt i orden alle steder.
Det var ikke noget større problem, jeg gjorde bare, som jeg fandt bedst. Men jeg kan alligevel ikke lade være at tænke på de strikkere, der ikke har erfaring til at se sig ud af fejl og mangler.
Det er lidt tankevækkende at en opskrift, jeg har betalt for, har flere fejl, end de opskrifter der findes gratis rundt omkring – på nettet, i blade, bøger etc…

3 kommentarer:

  1. Hvor er den fin! Det ville irritere mig grænseløst, netop fordi jeg ikke har så meget erfaring. Jeg har noget flaskegrønt uld liggende, jeg tror det skal forvandles til (endnu) en FLS. Den kender jeg og den er rar at have på.

    SvarSlet
  2. Superflot trøje og dejlig farve !
    Er helt enig i, at det er for dårligt at en opskrift man skal betale for, ikke er i orden.

    SvarSlet
  3. Stine, der kan være rigtig godt at holde sig til noget kendt. God fornøjelse :)

    Tak Mariann :)

    Jeg bliver nærmest sådan lidt småforarget over at opskrifter ikke lige bliver gennemset, både for fejl, men bestemt også for mærkelige formuleringer!

    SvarSlet