fredag den 6. marts 2009

Sorte blomster på uld

sortblomst1For år tilbage klippede jeg otte baner til en nederdel og startede med at brodere sorte tone i tone blomster på nogle af banerne.
Der skulle være fem blomster. Efter tre kom jeg aldrig videre og det hele har siden ligget og ventet og ventet og ventet.
Jeg er flere gange siden faldet over det og tænkt, at den nederdelskulle da også være færdig… men nej jeg får ikke lavet flere blomster. Da jeg sidste gang – for et par uger siden – igen faldt over bunken, så jeg i øjnene, at der bliver ikke flere blomster, skal den gøres færdig, bliver det med tre blomster og ikke flere.
Siden har det ligget og kigget på mig. Et kig i stoflageret afslørede at jeg ikke lå inde med noget, der kunne bruges til foer, så det blev indkøbt, sammen med noget sjovt taftagtigt stof til en flæse.
I morges stod jeg op, fast besluttet på at skulle have nederdelen på i dag. Jeg fandt en rest grå uld, der kunne bruges til en lomme og gik igang.
Jeg er ret sikker på, jeg ville have nået det, hvis ikke det midt i projektet, var gået op for mig, at den lynlås jeg helt med vilje ikke købte, for sådan en havde jeg jo derhjemme, nok alligevel skulle have været købt!  Det betød en tur på jernhesten og en forsinkelse, der betød at jeg ikke havde nederdelen på, på arbejde.
Nu er den færdig og kommer med til fest i aften, eller når jeg om fem minutter er ude ad døren. I aften holder vi nemlig endnu engang fest for ungdommen i Rødovre – jeg glæder mig :)sortbllomst2

6 kommentarer:

 1. Hvor er den fin.
  Hilsen Margith

  SvarSlet
 2. Ai, hvor er den skøn:) God fornøjelse.

  SvarSlet
 3. Du skulle have lavet den nederdel færdig for længe siden. Den er flot og sikker en fed blomst.

  SvarSlet
 4. WAAAUUH!! Når du gør noget, så springer du ikke over hvor gærdet er lavest, hva?! :) Den er rigtig fed!

  SvarSlet
 5. Hvor er den smuk! Jeg er vildt imponeret over det du får fra hånden.

  SvarSlet
 6. Tusind tak skal I have, jeg tror det bliver en vinder :)

  SvarSlet