fredag den 27. marts 2009

Mærkeligheder


Hvor mange kilometre vi fik gået i løbet dagen i går, har jeg ingen anelse om, men vi havde begge ondt i knæene inden vi igen nåede ombord på færgen.elbiler

Midt på Karl Johans Gata mødte vi en række elbiler. Gad vide om de er særlige for Oslo, eller hele Norge? Står de allesammen lige her, fordi der er mulighed for opladning? Jeg fik ingen svar på de spørgsmål, men smarte er de i en by og ingenting fyldte de.

At der står så mange ens biler på række, minder mig om tidligere tiders Østeuropa, da der stors set kun fandtes et bilmærke, og alle derfor kørte i den samme slags.

Længere henne ad gaden lå det grønne hus. Min yndlingsfarve er grøn, så jeg kunne ikke gå forbi uden et billede, hvad det rummer eller hvilken historie det kan fortælle ved jeg heller ingenting om.grønthus

Tilbage ved færgen mødte vi en 8. klasse på vej hjem fra lejrskole, dem fik vi glæde af langt ud på aftenen, men de morede sig og vi kunne godt leve med larmen.

Til gengæld kunne vi ikke leve med det ubesvarede spørgsmål om hvad egentlig DFDS står for. Sådan nogle spørgsmål dukker op ind imellem og bliver hængende hvis ikke de bliver besvaret.

Jeg var ude i noget med Fragt- og DampskibsSelskab, Sille havde ideer om at F’et skulle stå for Færge, inden vi henvendte os til informationen hvor tre ansatte måtte erkende at der var noget de skulle læse op på.

Deres bud lød på: Danske Forenede Dampskibs Selskab og De Forenene Damskibs Selskab. Hjemme igen kunne jeg ikke modstå selv at undersøge og kom via DFDS’s egen hjemmeside frem til Det Forenede Dampskibs Selskab.. Den test vi og personalet nåede ind på, burde måske indføres, selvom det må siges de var tættere på end vi :)

dfds

Ingen kommentarer:

Send en kommentar