mandag den 30. marts 2009

Et kamera til mig


Hidtil har jeg brugt et lånt kamera, men hvor har jeg dog savnet at have et, der er mit. Jeg har kigget reklamer mange gange og talt på knapper i forhold til hvor dyrt et kamera vores økonomi kan bære – desværre ikke et supergodt et, der kan det hele.

I dag var det der - i begrænset antal. Jeg ringede fra mit arbejde, “Jo,jo” var meddelsen, “Der er masser”.  Afsted gik det, jeg fik fat i en ekspedient, der kunne fortælle at nu var det udsolgt!

Nej! Udbrød jeg, Det kan ikke passe – det gjorde det heldigvis heller ikke. Der var stadig et lager af kameraet, det havde bare forputtet sig bag en dør.

Nu troede jeg egentlig, efter billedet i det kulørte blad, at det ville være noget nær postkasserødt, men det viste sig at være en noget mere tøset farve. Ikke lige min kop the, jeg ville have valgt grøn, havde der været et valg. men kan det tage gode billeder (og her er alt jo relativt) så er jeg tilfreds.

Lige nu er opladningen igang og jeg glæder mig rigtig meget til billeder fra mit eget kamera. Og så fulgte der endda en taske med :)kamera

6 kommentarer:

 1. Et stort tillykke med dit nye kamera, Pernille! Jeg har ikke meget forstand på det - udvalget er jo helt enormt stort, men jeg håber, du bliver glad for det og glæder mig til at se billeder :O)

  SvarSlet
 2. Jeg har i virkeligheden heller ikke meget forstand Madame, men jeg har sammenlignet med det jeg har brugt og fundet noget der bør være en tak bedre.. så mon ikke?

  SvarSlet
 3. kære Pernille tilykke med dit nye camera, håber du bliver tilfreds med det. Dejligt at du stadig får knus af din store søn
  Knus Ingrid

  SvarSlet
 4. Det er hyggeligt du læser med :)
  Knus

  SvarSlet
 5. Gratulerer med det nye kameraet...
  Gleder meg til og se mange flotte bilder her inne....
  Klem Hanne fra Norge....

  SvarSlet
 6. Tusind tak Hanne, jeg læser og prøver og skal lige lære det at kende :)

  SvarSlet