tirsdag den 10. marts 2009

Dagens arbejde


Tænk at kunne gå på arbejde og bruge hele dagen til at sidde og male små figurer sammen med en kollega. Sidde og hyggesnakke og svare på spørgsmål fra børn, der ind imellem stopper op og kigger på.

Det har jeg gjort i dag!

I går havde to af ungerne deres egne figurer med, og sad og malede. I dag var der kun os voksne, men vi malede alligevel. Vi har jo lagt op til en uge med maling af de små figurer :)

I løbet af dagen, blev det klart, at der faktisk er en del af ungerne, der maler hjemme, og mon ikke et par stykker mere dukker op i morgen, parat til hygge og koncentration.

For koncentration det kræver det, når så små figurer skal males. I hvert fald, hvis det skal se ud af noget i sidste ende.

Jeg håber stadig, der vil dukke nogen op, jeg kan lærer bare en lille smule tricks til at få lidt dybte i arbejdet.demon1-før

Min egen vej til malingen, gik gennem min supernørdede kæreste, der har malet siden Ruder Konge var knægt, og som bestemt kan noget i den retning.
For et par år siden, skulle jeg lige bevise at det kunne jeg da også, og som sagt, så gjort. Jeg ville ikke have nogle grimme hære, og jeg skulle bestemt ikke spille, så jeg valgte den første, den bedste kvindefigur, jeg kunne få og besluttede samtidig at skulle jeg male, skulle det udelukkende være kvindelige figurer.

Nu er Warhammer et temmelig mandsdomineret bestialsk univers, så i sagens natur er der ikke særlig mange kvindefigurer. Men – de er der, det kræver bare, man ser sig godt for. Og når jeg ikke skal samle en hær til senere spil, er det så ligemeget at de ikke “passer” sammen.

Da jeg startede i dag, så min demonkvinde, der har tabt den ene arm – den bliver limet på senere – lidt kedelig ud. Da dagen sluttede, var den færdig. Hun har en søster, som får en tur i morgen.demon1-efter

Hmm.. Det er egentlig lidt trist, så mange fejl, jeg pludselig synes at se, når figuren gennem et billede bliver blæst op til en hel anden størrelse :)

2 kommentarer:

 1. Du spiller rollespil? :)

  SvarSlet
 2. Overhovedet ikke Frederikke, men min kæreste gjorde engang, siden gik han over til Warhammer som ikke er et rollespil, men et spil, der bygger temmelig meget på ideerne bag.
  Jeg maler bare - meget sjældent - de små figurer.
  I første omgang fordi jeg ville bevise jeg kunne, siden fordi jeg kan!

  Det er nu ikke fordi jeg maler ret meget - jeg ejer 6 figurer, hvoraf de 4 nu er færdige :)

  SvarSlet