søndag den 30. juli 2023

Zoo med Oscar og Oldemor

 

Min mor spurgte Oscar om hun måtte komme med Oscar i Zoo. Det måtte hun gerne, og det passede fint at låne Oscar i fredags, have ham overnattende, og tage i Zoo lørdag. Det kunne min mor heldigvis også godt, så vi mødtes med Oldemor foran indgangen.

 

 

Vi startede med at gå op i tårnet. Sidste gang vi var oppe i tårnet, var Oscar ikke så vild med det, men nu proklamerede ham, at han var blevet ældre og turde. Så vi gik op - hele vejen. Han ville gerne kigge ud, og så ville han gerne ned igen. Det kunne han alligevel ikke lide. Det er også en stejl trappe. Altså gik jeg baglæns hele  vejen ned, med barnet i hånden. 

Jeg går der går et stykke tid, inden vi skal op i tårnet igen.




 

På Verdenspladsen kiggede vi på dinosauere - vi var forbi flere gange -  og mødte Pelle og Kaya, der uddelte knus og highfives. Oscar synes det var eb god ide at vise Oldemor Kakerlakkerne, og vi ankom til Zoolab lige i rette tid til at holde dem. 

Vi var rundt i haven, vi så ikke vildt mange dyr, men vi legede, vi spiste is og hyggede. Gederne var et hit, de vil gerne fodres med bark, og der er gode klatremuligheder. Vejrret var mærkeligt, så det godt vi både havde langt og kort med, så der kunne skiftes undervejs. Vi havde også regntøj med, men regnen kom først da  vi var nået hjem. 

 




På den store legeplads fik Oscar udfordret sig selv og lokket Oldemor til at lege løbeleg.

Det var superhyggeligt og det var en træt dreng jeg afleverede hjemme hos forældrene.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar