lørdag den 8. juli 2023

Dobbelt regnbue

 

Mens jeg var væk, og i dagene efter jeg kom hjem, faktisk helt til på søndag, er der Copenhagen Jazz Festival. Jeg er ikke specielt til jazz. men når Anders spørger om jeg har lyst til at mødes på Hovedbanen, når jeg ankommer i København og tage ud og høre jazz, er jeg på.

Så vi mødtes, stoppede mine kufferter i en bagageboks og gik mod Enghave Plads, hvor Kresten Osgood Orgel Funk spillede i et par timer. 

 


 

Anders gider ikke vrimlen, så vi satte os i god afstand, med god mulighed for at lytte og mens vi begge lyttede, spandt jeg derudad. 

Midt i musikken begyndte det at regne. Den mærkeligste oplevelse med regn, jeg nogensinde har haft. Jeg har oplevet at gå  ud og ind  af regnbyger og der er ingen tvivl om at det somme tider kan regne meget lokalt. 

Her var tale om lokalt på et meget, meget lille område. Det regnede på skaterbanen i hjørnet af Enghave Plads. Vi stod to meter derfra og mærkede måske en dråbe eller to. En familie med børn havde afsindig meget sjov af at sende børnene ind i regnen, tage  billeder, og lade børnene løbe ude igen. Børnene så ud til at more sig mindst lige så meget.

 


 

Vi synes mest at de dobbelte regnbuer var fantastiske. 

Men det er også en mærkelig oplevelse at stå under åben himmel, se regnen vælte ned et par meter væk, og på ingen måde blive våd.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar