mandag den 13. marts 2023

Masker på en søndag - Uge 10

 

Ugen kort:

 • Ugen blev lidt hektisk med flere i-sidste-øjebliks-oplevelser af de gode slags. 
 • Louise måtte blive hjemme, så jeg havde Berit med på Tek-X  sammen med pigerne. 
 • Tirsdag bød på det første af de gode oplevelser, da jeg sammen med Nanna fik mulighed for at bruge formiddagen til at høre om vold og trusler sammen med en hel masse andre AMR'ere, TR'ere og ledere. 
 • Jeg hentede min cykel hos cykelsmeden. Han kunne fortælle at de ud over at have skiftet dæk og slange også havde sat en ny møtrik på, som vistnok holder hjulet på plads.Det satte jeg pris på.  
 • Med cykel kunne jeg hente Oscar til overnatning. Det nye fantastiske at se på Youtube, er en chocolatier, der laver de vildeste chokoladefigurer - drager, dyr, dinosauere for at næavne nogle. 
 • Anders afleverede Oscar, mens jeg tog til Odense sammen med Inge og lærte om bålmad i skolehaven. Jeg kom hjem med masser af ideer til bålmad i klubben. 
 • Inge kørte mig tilbage til skolen, hvor jeg ankom lige i tide til aftensmad og tøsehygge. 
 • Louise og jeg er enige om at når man beder om at indkalde til medlemsmøde, bør man også møde op. Tre medarbejdere er ikke mange til et aftenmøde...
 • Mit ene øje blesluttede at blive rødt og generet. Jeg har haft briller på hele weekenden, og kan pludselig huske hvorfor jeg mener, jeg skal have nye briller. 
 • Øjet er klar til linser i morgen - så har jeg også en mulighed for at kunne se.
 • frokostmøder er en god ide, og kan føre til mange gode samtaler. 
 • Weekenden er gået på så lidt som muligt. 

 
 

Læse: 

Der står på tredje del af serien om Nora Sand, at Lone Theils bliver bedre og bedre. Jeg er ikke uenig,. En forsker er død, en dreng forsvundet, en meget rig mand vil skilles og hvad sker der med ham Andreas?

Magasinet Nora arbejder for er gået ind i netnyhederne med klikbait og hurtige artikler. Jeg tænker det er virkeligheden for mange af de journalister, der helst vil bruge tid på at dykke ned i materien og skrive spændende og undersøgende artikler. 

Nora har fået en aftale i stand med en heksedoktor og fortsætter sin undersøgende journalistik, mens redaktøren derhjemme kræver artikler i en lind strøm.

 

Strikke:

Scrunchies er så meget tilbage til firserne, jeg havde været der, og jeg behøvede ikke kommer der igen. Troede jeg. Da Emilie for et par år siden tog de indpakkede elastikker til sig, havde jeg ikke meget tilovers, men strikkede alligevel en flok til hende. 

På et tidspunkt gav jeg efter, og må erkende at de stadig har deres berettigelse.

Derfor besluttede jeg sidste år at strikke en scrunchie af resterne, hver gang jeg strikkede en overdel. Jeg er ret sikker på jeg strikkede mere end to overdele - men det var hvad det blev til - og ja jeg mangler stadig at gøre sidste års garnforbrug op. Det kommer nok en dag. 

Jeg prøver det med resterne fra overdele igen i år, og er spændt på, hvor mange jeg ender med. 

Foreløbig er det resterne fra trøjen til Emilie. Jeg strikker drejet rib, for at matche mønstret i trøjen og synes det tegner ret godt. 

Jeg har slået 70 masker op og strikker et rør til der er omkring 12 centimeter. Det passer næsten hver gang. Enten strikker jeg røret sammen om en elastik, eller jeg hækler. jeg tror jeg ender med at hækle den her. 


2 kommentarer:

 1. Åh ja - de der Nora Sand bøger er vildt gode! Jeg håber hun skriver nogle flere. Har hørt dem alle som lydbøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun har gang i en ny serie, den virker også god :)

   Slet