torsdag den 9. marts 2023

Haver til Maver

 

Vil du med en tur til Odense i morgen? Skrev AG i en sms i tirsdag.

Hvad sker der i Odense? var mit umiddelbare modsvar. 

 

 

Det viste sig at de to grønne damer, den afgående, som er i overleveringsfasen og den nye, som allerede tager godt fat, begge skulle have været til netværksmøde med Haver til Maver om mad over bål.i skolekøkkenet. 

AG kunne desværre ikke deltage, og de var blevet enige om at jeg var et godt bud. Jeg ved godt, sagde hun, at du ikke længere er en del af skolehaverne. Hun ved godt jeg gerne vil, og hun ved også at prioriteringer betyder at jeg bruger al min skoletid på Håndværk og Design. Men I laver ofte mad over bål i Klubben, og vi tænker, at du kan få gode ideer med hjem. 

Jeg fik i den grad gode ideer med hjem. 

 


For heldigvis kunne Klubben undvære mig og dagen kunne hænge sammen. Tidligt i går morges stod jeg derfor i sneen og kulden udenfor Fakta og ventede på Inge. Hun kom noget senere end forventet, for dels lå der i retning af tyve centimeter sne i hele Rødovre, dels blev hun enig med sig selv om at hente sine støvler på skolen, inden hun hentede mig. 

Jeg fik så oplevelsen af at se hvordan forskellige mennesker går til opgaven at befri sit køretøj for sne, sådan en tidlig morgen efter et pænt snefald. Der er mange måder at angribe den opgave. Der var den unge, som formentlig ikke har haft kørekort ret længe, og sikkert aldrig har skulle tackle sne. Der var den effektive og den mindre effektive. Der var dem, der befriede hele bilen for sne, og dem der gjorde det nødtørftigt.

 

 

Snart gik turen mod Fyn, og halvvejs over Sjælland  var sneen fuldstændig væk. I stedet var himlen klart blå og solen skinnede fra en skyfri himmel. Altså endte vi med at bruge dagen, i solen udenfor. Det var koldt, det var skønt, det var gode mennesker med mange erfaringer at dele og jeg var fyldt godt op på idekontoen, da vi kørte mod København igen.

Det var en skøn mulighed at få og så  lærte vi lige at man kan få fødevaregodkendte slanger til haveslangen, og så er der måske mulighed for at vand ud til bålet. Det er i hvert fald et stort ønske, og Inge synes heldigvis det er et  godt ønske, så hun vil gerne arbejde videre på den sag. 

 

 

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar