torsdag den 12. maj 2022

Tre årtier

 

Vi flyttede tirsdagsaftalen til onsdag, og har derfor også haft glæde af Amalie i dag. Amalie kan nemlig ikke om tirsdagen, hvor hun har en anden fast aftale. 

 

 

At vi flyttede til onsdag handlede også om at Amalie har fødselsdag lige præcis onsdag, og stadig gerne vil have middag hos os. Så det skal hun selvfølgelig have. Også selvom jeg var i tvivl om hun måske havde andre planer lige præcis i dag. 

I dag fyldte hun nemlig tredive år, og det er alligevel et hjørne som måske skulle fejres i et lidt større selskab end vores. Hun valgte os, havde et ønske om noget med en steg og kanelkage. Det fik hun selvfølgelig, sammen med en gave vi har tænkt rigtig meget over, og som i dag grad faldt i god jord.

Oscar lagde ud med lege-pasta-kaffe. Det er utroligt hvad sådan en pose til under ti kroner kan give af legetid.Og så har han endda kun fået halvdelen. Den anden halvdel gemmes til senere. Der ryger lidt han ad vejen, så der skal nok blive brug for at få fyldt lageret op. 

 

 

Vi havde en skøn aften, både barn og fødselsdagsbarn hyggede sig og de var vist alle tre temmelig trætte, da de pakkede sammen  og cyklede hjemad.

Amalie var i øvrigt vågnet i morges til et ballonpyntet hjem. Hendes mor var dukket op i nattens mulm og mørke og havde med Daniels mellemkomst været både inde og ude. Ikke alene var stuen og altanen fyldt med balloner og flag, også opgangen, buske og omgivelser udenfor og en stor del af Rødovrevej.

Der stod ingen store peberkværne, men det havde været hendes mors intention at skrive tillykke og gode ønsker hele vejen fra hjem til arbejde med store bogstaver på spray, og hun har været et fantastisk syn, da hun i morges kørte lidt, stoppede, hoppede ud af bilen, skrev på vejen, hoppede ind i bilen og startede forfra igen og igen.

Hun stoppede da dagen gryede, forbipasserende begyndte at se skævt til hende og hun følte sig noget overvåget. 

Jeg ser levende billeder for mig, og tænker hun har været en festligt syn.  
Men det virkede, Amalie havde haft en fest hele vejen til arbejde.

Og jeg overvejer at køre en omvej mod skolen i morgen, bare for at få lov at se med. 

 

Tillykke med de tredive år.  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar