lørdag den 28. maj 2016

Mellem alt og ingenting


De sidste uger er fløjet af sted og weekenderne har været fyldte. Den kommende tid er også allerede godt fyldt op, men lige i dag lykkedes det mellem aftaler at se Sille.


Tivoli - maj 2016


Det er alt for længe siden sidst og vi havde meget der skulle følges op på og tales om. Begge har vi haft oplevelser, der skulle deles, begge havde vi ord at beskrive med og begge havde vi set frem til at finde en dag, der kunne passe.

Vi gik i Tivoli. Sille har årskort og kan lukke mig med ind. Der var mange i haven, måske fordi aftenens fodboldbrag blev vist på storskærm – mange havde allerede timer i forvejen fundet plads på bænke, græs og tribune. Måske var der mange fordi vejret var så skønt.

Vi gik turen rundt, stoppede og købte is, nød stemningen, de glade lyde, blomsterhavet, fuglelivet med nye små og de lidt for mange mennesker. Vi er begge bedst når der ikke er for mange.


Tivoli - maj 2016

Tivoli - maj 2016


Da isen var spist, rundturen til ende, grinede vi lidt af troldspejlene ved byggepladsen, inden vi forlod haven og gik tilbage til Sille, the og mere snak.

I morgen har vi begge andre planer. Men dage som i dag gør godt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar