onsdag den 6. november 2013

Små doser bliver også til noget stort


Grønne tæer


Onsdag har været fyldt med det hele. Glade børn, masser af ståen, gåen og hjælpen. Onsdag har været latter og glæde, snak, alvorlighed og sjov. Onsdag har været sunde grøntsager og gode grove boller.

Onsdag er gået til kamp mod bordtennis og mesterskaber. Onsdag har været boldspil, stillesidning, piger med perler og ønsker om alt fra pizza til skøjteture.

Onsdag har været herlig og onsdag har været en lille smule udmattende.

Onsdag nåede jeg hjem og smed mig i sofaen. Onsdag havde jeg ikke overskud til andet end ingenting. Onsdag glemte jeg en aftale, men heldigvis ved jeg at der kan hygges uden mig.


Grønne tæer


I de få minutter onsdag har rummet plads til at sidde ned og smække benene op, er jeg startet på endnu en frø.

Det er et godt lille projekt. Jeg har ikke travlt, den skal nok nå at blive færdig. Som noget nyt er jeg startet med tæerne. Nu kan de små strikkepinde lægges væk og resten handler kun om hæklenålen.

De første to fødder er monteret med manchetter og tæer. Når de næste to også hænger sammen, kan jeg mærke at resten kommer til at gå som en leg.

Det er sjovt, men lige så meget som jeg knuselsker de skønne frøer og lige så meget jeg hygger mig med de afrikanske blomster, lige så meget bliver hyggeeffekten i arbejdet afbrudt af tæer, der kræver strikkepinde i stedet for hæklenåle.

Meget mærkeligt.

2 kommentarer:

  1. Den er jo lige i mine farver..... Nå trist at den ikke var til mig, men glæder mig til at se den færdig ;0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Violykke, jeg tror den bliver rigtig fin :)

      Slet