onsdag den 27. november 2013

Fyldte dage


Onsdag er startet tidligt.


November 2013


Jeg har været i kælderen og ledt efter mine skøjter. Siden skybruddet for år tilbage, tømning, udluftning og rengøring af kælderen og tilbage med alle tingene, er der stadig kasser jeg ikke har pakket ud. Det ville være lækkert med sådan et kælderrum, hvor jeg kunne finde alt. Det tror jeg aldrig jeg får. Jeg gider ganske simpelt ikke bruge tiden på det.

Det betyder så, at jeg ikke kan finde mine skøjter. Til gengæld fandt jeg de to par ingen af os kan passe. Det hjælper ikke stort, når vi skal i skøjtehallen i dag. Mig og så en håndfuld unger. Men det er rart at vide, at jeg kan leje i hallen.

Nu får jeg så bare ingen stop og Bauerstøvler til fordel for de kunstløbere, som jeg føler mig en hel del mere sikker på. Jeg pakker cykelhjelmen og satser på ikke at falde. Måske ender jeg med at kigge på. Jeg tror alligevel lige jeg skal en tur på isen. Bare en lille tur.

Man kan vel også strikke i hallen. Mens man kigger på.


November 2013


Onsdag bliver også dagen hvor jeg får mulighed for at se Anders, mens han stadig er vågen. Tror jeg. Måske tager han revance og ender med først at komme hjem, længe efter jeg er faldet i søvn. Sådan som jeg har gjort de sidste tre dage.

Tre fine dage. En dag med Sille og Broen og masser af the og snak. En dag med kollegial hygge, babyløft og god mad. Og en dag med børnelarm, maling, julegaver, pebernødder og speedsnak. Der er nok at tage sig til. Men ikke i dag. I dag foregår alle aktiviteterne inden for normal åbningstid.

I dag tager vi i skøjtehallen.

Og skøjter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar