fredag den 22. november 2013

I fuld fart


Morgenmøder, aftenkurser, læringsfællesskaber, fagfestival, møder, semniarer og processer. Det hele hvirvler rundt i en stor og meget spændende strøm.


Sommerhus - oktober 2013


Vi skal være klar inden sommerferien er slut og det nye skoleår begynder. Et skoleår med en ny skolereform, som ingen i virkeligheden ved ret meget om.

Der tænkes tanker, siges store ord og snakkes om detaljer. Ledelsen er konstant til møder og engang i næste uge sender vi tillidsfolk fra både lærere og pædagoger sammen med de store på seminar. Mange møder endnu skal holdes og endnu flere tanker skal deles, inden noget endeligt kan kaldes færdigt.

I pædagoggruppen har vi snakket om hvad vi kan bidrage med i skolen. Der er taget hul og meget er blevet sagt. Flere ideer dukker op og inden længe skydes MUSsamtalerne i gang. MUSsamtaler, der er rykket frem, for at alle bliver hørt og grundlag kan dannes.

Det er en spændende proces. Jeg har slet ikke styr på alle de kurser og fællesskaber og foredrag jeg har sagt ja til. Nogen er skrevet i kalenderen, andre er stadig på tegnebrædtet.

I går startede et læringsfællesskab om proffesionsforståelse. Vi skal mødes fire gange, vi  skal vende tilbage til vores egne kolleger og tænke tanker mellem møderne. Vi skal selv være med til at styre retningen. Det er spændende og tankevækkende og en lille smule udmattende.


Sommerhus - oktober 2013


Jeg er færdig når jeg kommer hjem for øjeblikket. Måske er det derfor, der har taget mig en uge at hækle og strikke forkanter på sweateren til Daniel. Den skal klippes op, derfor er der hæklet. Jeg vil gerne have den vasket inden jeg klipper, og jeg vil gerne have strikket alt, inden  jeg vasker.

Det var lidt besværgerligt at strikke masker op og strikke forkanter hele vejen langs den ene side, over hætten og tilbage langs den anden side, når maskerne ligger tæt og klippet endnu ikke er lagt.

Jeg blev færdig i aftes. Foldede forkanten dobbelt og syede fast med maskesting rundt om de hæklede masker. Det tog tid. Meget tid. Men det blev pænt. Nu ligger den den og vugger i maskinen og jeg er spændt på det færdige resultat.

Mon jeg kan nå og købe en lynlås på vejen hjem?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar