mandag den 18. november 2013

En god og en lille smule stresset start på ugen


Nogle dage er længere end andre. Nogle dage sker der mere end andre. Mandag har været en dag med fart, med liv, med planer og nærmest uden mulighed for at sidde ned.


Sommerhus - oktober 2013


Det har også været en skøn dag, og da det endelig lykkedes at sidde ned fem minutter med den kop the jeg bryggede tre timer før, nød jeg det ekstra meget.

Mandag var sådan en dag hvor meget blev nået, mange snakke blev taget og store planer blev lagt. Vigtige store planer. Ungerne har nemlig ønsket en Masterchefinspireret bagedyst. Den holder vi i morgen. Altså skulle der lægges planer for indkøb i dag.

Da jeg stod der ved baren i køkkenet omgivet af børn, med to mobiltelefoner indeholdende ingredienser til afskrift foran mig, tre drenge der snakkede i munden på hinanden om julegaver, en pige der gerne selv ville skrive en liste og endnu en dreng, der hoppede for at få en bold, var det ikke kun en smule stresset men også skønt at være tilbage efter sidste uges dage uden børn.


Sommerhus - oktober 2013


Nu er der købt ind, det hele står klar til i morgen. Henrik overtog alle listerne, noterede og sammenskrev, inden han allierede sig med en af drengene og kørte efter to et halvt kilo smør, tredive æg og hvad der ellers skal bruges til ti kager af forskellig slags.

Imens fik jeg lagt sidste hånd på sandwichbollerne til i morgen. De lå nybagte og varme i en kurv, da jeg kørte hjem fra arbejde, og venter på fyld i morgen.  Jeg tænker at sandwich nok falder i god jord mellem kagebagningen, uden tid til pauser for noget så uvigtigt som mad.

Nu er jeg træt og klar til at smække benene op i sofaen, og glæder mig over visheden af at timerne i morges gav plads til nyvasket tøj og et rent badeværelse... og at Anders sørgede for aftensmaden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar