tirsdag den 12. november 2013

Mens regnen, regner på min rude


Det er vist godt at kattene blev hentet i går. Ellers ville jeg slet ikke have tid til at arbejde hjemme i dag. I stedet ville jeg nusse, ae, grine, rydde efter dem og i det hele taget ende med alt muligt andet end det, der egentlig er planen.

Nu holder jeg mig i stedet til planen.


Julesweater til Daniel


Jeg er nået halvvejs. Hvis man kan tale om halvvejs, når halvdelen af de opsendelsesklare sider er parate, mens den anden halvdel er den teksttunge. Blandt andet min egen side, som jeg (som sædvanligt) endnu ikke har skrevet. Jeg har syv punkter, men kun i punktform.

Når først jeg begynder at skrive, foregår der ikke meget i punktform. Inden jeg får set mig om har jeg skrevet side op og side ned. Jeg formår ikke at holde mig til sætninger på to stavelser. Eller indlæg med kun fire linier. Når jeg skriver svulmer det, bliver volumiøst og ordfyldt.

Den anden halvdel mangler også en indsigt i hvordan jeg lige implementerer en video i et html-dokument. Jeg har gjort det før. Så jeg kan vel gøre det igen. Uden først at udgive videoen på et eller andet socialt netværk. Jeg vil helst bare have den liggende i min egen lille mappe.

Det lader sig vel gøre.


Julesweater til Daniel


Men nu er jeg halvvejs - sådan da. Så nu holder jeg pause - sådan da.

Dengang i morges, da det stadig var mørkt, lukkede jeg de sidste masker i det første ærme på sweateren til Daniel. Næppe havde jeg sagt højt at jeg kun fungerede med små projekter, før sweateren igen blev interessant. Nu mangler den kun et ærme. Og noget kant og lynlås-noget. Og noget montering og nogle endehæftninger. Men det tæller slet ikke.

Ohøj hvor det går :)

Nå, men jeg har spist frokost, taget billeder af sweaterærmet og brygget endnu en kande the. Udenfor regner det. Det var vist den pause.

Sæt igang!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar