søndag den 20. januar 2013

Overraskende svungen og fin


Dengang det stadig var december, lovede jeg at lave en lille lyserød pung.


Lille, fin, svungen og lyserød


Den skulle være lidt større end de små jeg plejer at lave. Derudover havde jeg frit spil.

Jeg valgte at afprøve endnu en kombination af størrelser og former. Ikke hverken revolutionerende eller helt nyt, bare et tvist i forhold til hvordan jeg tidligere har sat felterne sammen.

Jeg synes selv, at jeg har så meget erfaring med flet og sammensætning, at jeg nok skulle være i stand til at gennemskue hvordan forskellige kombinationer vil se ud i sidste ende.

Det har jeg så ikke.


Lille, fin, svungen og lyserød

Lille, fin, svungen og lyserød


Jeg nåede nemlig at blive overrasket over det fine sving pungen opnåede. Jeg burde have kunne regne det ud, men jeg overså det i planlægningsfasen.

Jeg synes kun det gør den endnu mere fin og feminin at se på.


Og når jeg på et tidspunkt sætter mig og laver endnu en portion, er det helt sikkert en facon, der skal arbejdes mere med.

Lige nu venter dog en bestilling fra min mor. Jeg tænker jeg sætter i gang lige om lidt.. eller en gang i næste uge. Senest...

8 kommentarer:

 1. Den er rigtig rigtig fin :-)

  En god søndag aften til dig. :-)

  SvarSlet
 2. Anderledes facon, men inspirerende, selv har jeg dog arbejdet med andre faconer og str i en taske, hvilket jeg faktisk synes et blevet ret så fint. Er pt igang med en fra vores nytårsdug, som snart er færdig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helena, jeg synes det er spændende at prøve noget nyt, eksperimentere og gøre forsøg.

   Det lyder spændende med jeres nytårsdug :)

   Slet
 3. Hej Pernille

  Jeg sidder og ser på det midterste billed og kan ikke få hjørnet i bunden til at ligne noget jeg før har set eller lavet.. så vil gerne spørge hvordan du har lavet bunden?

  Mvh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Louise, det er foreløbig min hemmelighed, men prøv dig frem :)

   Slet
 4. Den er blevet rigtig fin og har en dejlig let kurvet form i hånden og det bedste: den passer til både telefon og andre småting, så tak for den. Den skal nok blive brugt og ligger nu på bordet og pynter sammen med en pink møbius til udstilling i 'Seriøst strik for sjov' rundt i det østjyske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for Margit. Jeg kan rigtig godt lide at den ligger så godt i hånden. Det er bestemt også en af grundende til, at der skal leges mere med den form.

   God tur rundt i det Østjyske :)

   Slet