lørdag den 26. januar 2013

Mens lyset fandt vej


Lørdag startede da lyset langsomt var på vej. Mens de andre stadig sov, bryggede jeg the, tændte for det lys, der var nødvendigt og satte mig i sofahjørnet med Anders' ærme.


Ærmer til Anders' sweater


Jeg havde egentlig planer om at køre ud og købe fornødenheder, da klokken slog ti, og butikkerne åbnede dørene. Men lysten til at blive færdig, sammen med Emilies tilsynekomst, ændrede den plan.

Nu er klokken langt over middag. Ærme nummer to er færdigt, og Emilies snak forstummet.

Mens jeg overvejer næste træk på sweateren, tænker jeg at Emilie måske vil med ud. Sweateren har alligevel godt af et hvil, inden næste etape. Det er ikke en helt almindelig sweater med et forstykke og et bagstykke og to ærmer. Det er en sweater Anders selv har tegnet, og jeg tolker.


Ærmer til Anders' sweater


Den originale tegning er forlængst blevet væk. Heldigvis kan vi begge stadig huske grundtræk og ideoplæg. Et oplæg der betyder at strikkeretningen skifter flere gange undervejs.

De to hele ærmer kan nu føjes til nederste halvdel af for- og bagstykke, der længe har ligget færdigt. Nu mangler bare øverste halvdel, krave, kanter og en masse udregninger.

Mens udregningerne kræver lidt hjernevindinger, tænker jeg det vil være en god ide at hæfte alle de nuværende ender som det første. Så er der tid til at hjernen kommer i omdrejninger, og gode ideer til næste omgang findes frem.

2 kommentarer:

 1. Dejlig start på en lørdag pg dejligt at der er plads til afbrændte planer undervejs.

  Hygge og lys er skønt. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det, Catarina, og jeg har siden været ude og finde det jeg skulle :)

   Slet