tirsdag den 8. januar 2013

Alt og det hele


Jeg nåede vidt omkring i formiddags, men jeg fik vist det hele på listen.

Pernille var så sød, at huske mig på Hemphåndcremen fra BodyShop. Den havde jeg glemt. Ærgerligt nok, for det er ellers en rigtig lækker creme.


indkøb1


Men nu var jeg husket på det, så jeg stilede lige mod Magasin og den lille afdeling af BodyShop, der er at finde derinde.Jeg skulle have hampeolie og bløde hænder. Troede jeg.

For det viste sig, at siden jeg sidst købte hampecreme til hænderne, er udvalget udviddet noget. Det kunne jeg ikke stå for, så i stedet for hamp, gik jeg derfra med mandler. De virker også ret godt. Kan jeg allerede nu konstatere.


Lynlåsen formerede sig. Da jeg først stod foran displayet med lynlåse i alle afskygninger, var der pludselig en meget god grund til at invitere flere med hjem.

Vist nok fordi den lille pung jeg arbejder på, begynder at udvikle sig til noget, der absolut tåler en gangtagelse. Og så er det vigtigt at ligge inde med lynlåse.


Så var der øjenvipperne.

Årets første fest, kamufleret som nytårsfest, slår dørene op på fredag. Vi har givet den overskriften "Glitter & Gak". Nu har jeg gak. Så finder jeg vel også noget glitter. Et sted.

Jeg er lidt spændt på, hvor længe jeg holder ud at have dem på.


 indkøb2

6 kommentarer:

 1. Gak og glitter- sørme lang tid siden for mit vedkommende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Losarinas mor, nu håber jeg bare, at der dukker en masse festklare unger op :)

   Slet
 2. Og vi vil se billede, vil vi :-) God fornøjelse med festen.

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Selvfølgelig vil I det, Garnløkken :)

   Slet