lørdag den 10. marts 2012

Hjemmelavet Bounty


Emilie holder meget af kokos. Specielt pakket ind i chokolade. For længe siden dukkede muligheden for hjemmegjort op et sted i baghovedet, og flere er de gange vi har snakket for og imod.


Hjemmelavet Bounty


For et par dage siden fandt Tøsebarnet selv en opskrift, og den kunne ikke stå der helt alene uden modspil. Kokos og kondenseret mælk blev indkøbt, sammen med chokolade. I første omgang af den lyse slags, men selvom Emilie selvfølgelig bestemte, måtte også hun indrømme, at en blanding af lys og mørk gav en bedre smagssammensætning.

De var nemme at lave og portionen så stor at der stadig er nogle tilbage. De tohudrede gram chokolade, der ifølge opskriften skulle være rigeligt, var ikke nær nok heromkring - heldigt nok, da det gav mulighed for blanding med en mørkere variant.

Jeg tror ikke det er sidste gang Tøsebarnet prøver den slags af.

2 kommentarer: