onsdag den 14. marts 2012

Endelig alene


Siden Ungersvenden afsluttede grundkursuset, har jeg ikke haft morgener helt alene. Jeg savner. Det indrømmer jeg gerne.


Marts 2012


Men i dag er der pludselig alenetid. I næsten tre kvarter, inden jeg selv skal ud af døren. Jeg nyder og glædes over tidlige møder.

Jeg tror stadig han har langt til en læreplads. Samtidig krydser jeg fingre. I dag skal han til møde på skolen, i morgen og fredag venter potientielle arbejdsgivere. Mandag har kommunen tid, og har han ikke fundet noget der kan bruges inden næste uge er slut, er der plads på det lokale jobsøgningskursus.

Jeg under ham gerne at kunne sove længe og nyde attenåret uden bekymringer. Men jeg indrømmer også gerne, at han har brug for at komme videre, at blive skubbet til og få sat reelle mål. Jeg er ikke overbevist om, at jeg som forælder er den bedste til det job, og glæder mig en smule over, at der er andre i nærheden, der kan hjælpe.

Jeg har slet ikke tid til at sidde her - jeg skal nyde min halve time alene.

God onsdag :)

2 kommentarer:

  1. Ungdommens uddannelsesplaner kan godt give lidt for megen spænding! Min søn ved endnu ikke hvad retning han vil og er derfor for tiden i gang med HF. Vi ønsker at de kommer godt i gang, men ved jo godt at der kan være så mange forhindringer undervejs. Held og lykke med din drengs planer.

    SvarSlet
  2. Tak Evi. Det er svært for øjeblikket, men en skolepraktikplads vinker heldigvis lige om hjørnet. Jeg er glad for, der er muligheder hvis de ønskede planer ikke virker :)

    SvarSlet