torsdag den 15. marts 2012

Hjertemassage og nedlagte rygmuskler


Det lykkedes mig at forvride en rygmuskel i går, lige inden jeg skulle ud ad døren. For pokker, hvor gør sådan noget ondt.


Marts 2012


Anders hjalp alt hvad han kunne. Ordinerede varme, massage, piller og hvile. Dog først efter en arbejdsdag, der ikke lige stod for aflysning. Det gjorde godt - alle ordineringerne - og da jeg lige inden sengetid endelig fandt flasken med muskelafslappende massageolie, jeg troede var brugt for længe siden, kunne plastindbundne rygmuskler lægges til.

Musklen gør stadig knuder, men slet ikke i samme grad som i går. Til gengæld har jeg nu papir på, at have gennemgået første modul førstehjælp. Det var for længe siden sidst. Men nu er det klaret med kryds og slange og glade udråb fra en instruerende brandinspektør, der mente sig i gode hænder, skulle jeg agere hjertemassagemassør.

Jeg er helt sikker på, at der er stor forskel på en dukke uden arme og ben, og et helt rigtigt menneske, hvis jeg nogensinde skulle stå i den situation.

Nu håber jeg bare der er plads på kursus nummer to senere på året.

4 kommentarer:

 1. AV! Jeg håber snart det går bedre! Forårsknus.

  SvarSlet
 2. Tak, Marina. Det går allerede meget bedre, men det er utroligt hvor længe sådan nogle muskelknuder kan blive hængende :)

  SvarSlet
 3. Du er sej sådan at tage på arbejde med ondt i ryggen. Jeg håber du er i nærheden, hvis jeg får brug for førstehjælp. Du er lige sådan en dedikeret person, som man har brug for. God bedring og pas på dig selv !

  SvarSlet
 4. Evi, havde jeg for alvor været nedlagt, var jeg blevet hjemme :) Jeg lover at passe på mig selv, og håber ingen af os nogensinde kommer i en situation, hvor der er brug for førstehjælp :)

  SvarSlet