mandag den 26. marts 2012

Modeller din kompetence


Nu kunne man jo godt forestille sig, at en flok pædagoger på kursusweekend ville synes at udsigten til kreative udviklingsprocesser eller samarbejdsøvelser er det mest fantastiske. Og meget pædagogiske.


Modeller din kompetence


Det er rene fordomme. Virkeligheden er, at programpunktet "Modeller din kompetence" fik flere af os til at tænke tanker i retning af: Åh, nej. Hvad nu..?

At vi samtidig stod over for planlægningen hen under aften, hvor vi egentlig så i øjnene, at vi ville være så fyldt at der ikke var plads til mere, gjorde ikke sagen bedre.

Til vores medbragte kursusleders ros, skal det siges, at hun formåede at gøre både dagenes øvelser, teori og store tanker nærværende og spændende, og formåede det samme omkring modelleringsfasen.

Omgivet af kaffe, kage, sjove udbrud, masser af skæg og modellervoks, der ikke lige lod sig forme, brugte vi en halv times tid lørdag aften på modellering af noget af det vi så som vigtigt i vores arbejde og vores personlige kompetencer.


Modeller din kompetence


Modeller din kompetence


Modeller din kompetence


Det var faktisk sjovt, og der kom mange sjove bud på opgaven.

Vi nåede aldrig at præsentere alle vores forestillinger, men jeg har taget billeder (mange flere end her), og så er I velkomne til at forsøge at regne ud, hvad de forskellige elementer dækker.

En del synes jeg er letforståeligt, mens nogen af dem ville kræve en forklaring, før jeg er med...

Selv valgte jeg et enkelt hjerte, der dækker alt fra rummelighed, omsorg og åbne arme, til at lytte, være der og give alt det bedste videre.


Modeller din kompetence


Modeller din kompetence


Modeller din kompetence


Modeller din kompetence


Modeller din kompetence


Modeller din kompetence


Modeller din kompetence

8 kommentarer:

 1. Aii, hvor er alle sammen fantastiske - sådan et kursus kunne jeg godt selv tænke mig at komme på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Catarina, det var også superhyggeligt :)

   Slet
 2. GUD, hvor er de dog fantastiske! Jeg sad i telefonkø til Onfone, imens jeg læste blogs, og da jeg endelig kom igennem, kom jeg sådan til at griiine. Jeg var nemlig nået ned til billedet af damen med de laaange babser :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Anita, er hun ikke bare skøn. Jeg aner ikke hvem der står bag, eller hvilken kompetence hun står for, men jeg synes hun er fantastisk :)

   Slet
 3. jeg synes i har været rigtig gode til at udtrykke jer i modellervoksen, selvom det synes som en svær opgave at gå i gang med. Man kan se at I har gransket jer selv og det var vel også meningen. Jeg var vild med figuren med antennerne ude og store grønne ører og den med de lange bryster viser da virkelig at man bare skal være sig selv. Herligt at I havde en god weekend med så megen inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Evi, jeg synes faktisk også vi har været rigtig gode.
   Figurerne er kommet med hjem og en kollega og jeg har allerede besluttet at kapre glasskabet i skolens hall (der alligevel står tomt) og lave en lille udstilling. Desværre kunne pedellen ikke finde nøglen, men han har lovet at have fundet den inden jeg møder i morgen.. eller finde en boltsaks :)

   Slet
 4. rigtig god ide at udstille jeres værker på skolen !

  SvarSlet
 5. Det er sket Evi, dog ikke uden problemer :)

  SvarSlet