fredag den 2. marts 2012

Fredag med mange aspekter


Fredag er som regel lig med weekend. Jeg vælger denne fredag at vente med weekenden til jeg vågner lørdag morgen.


Marts 2012


Mens fredagen langsomt går i gang, jeg hygger mig med endnu et par sekskanter på det håndsyede tæppe, der pludselig har rykket med foruroligende fart, og planlægger tidlig afgang, med plads til biblioteksbesøg og kig til mønstrede stoffer, glæder jeg mig til fredag aften, der nok skal blive anderledes støjende og med fart på.

Der er fest i dag, og skønt mine unger ikke har udvist den største interesse, er jeg ikke i tvivl om at mange andre nok skal møde op. Sidste gang følte jeg mig en smule taget ved næsen af bedende øjne og uskyldige påskud. Jeg var ikke den eneste, vi snakkede og besluttede. I aften er jeg forberedt. Ikke flere usyldigt useende løsninger på hverken cigaretter eller andet.

Og mens solen skinner udenfor, tænker jeg tilbage på gårsdagens tusmørke, da Emilie og jeg gik på jagt efter smør til blanding med knust hvidløg, og min muligvis afsindige plan, der pludselig virkede som en rigtig god ide.

God fredag til dig :)

2 kommentarer:

  1. Jeg er lige kommet hjem efter Fredagens løbetur, og på den tur løb jeg langs et hegn af, netop disse Kornel i blomst. de er så smukke !
    God fest :-)

    SvarSlet
  2. Tak, jeg synes også de er rigtig fine :)

    SvarSlet