mandag den 12. marts 2012

Ugen er begyndt


Mandag er hyggelig og kort. Mandag er ugestart og slået godt an. Mandag har været uden særlig stort besøg af ungerne. De forsvandt. Måske ud i det gode vejr. For mandag har været solskin og forårstemperaturer.


Marts 2012


Mandag har også været lidt ensom og med plads til detaljer. Jeg er alene, for min kompagnon er taget på ferie. Det er hende vel undt, og jeg vil hygge med ungerne, bage boller og spille spil. Håber jeg. Måske bliver det noget helt andet. Det er aldrig rigtig til at vide.

Mandag har været en god fornemmelse for samarbejde, da en bekymring fik mig til at tage fat i en lærer. Bekymringen var også set i den anden del af systemet, og der bliver handlet. Der blev taget godt imod. Det er rart, for jeg synes tit at samarbejdet SFO'en-skolen imellem halter. Der er meget der gør sig gældene, og der er også grund til at gribe i egen barm. Jeg vil gerne. Det er bare ind imellem så pokkers svært.

Mandag har været starten på en kort uge. Kun fire dage. Fredag står der nemlig håndarbejdsmesse på programmet. Skulle nogen møde mig, er I hjertens velkomne til at sige hej. Jeg prøver gerne det samme den anden vej. Hvis ikke jeg som sædvanligt er blind, og ingenting ser. Jeg vil gerne. Det er bare ikke altid det virker.

4 kommentarer:

 1. Hvor er der Håndarbejdsmesse ?

  SvarSlet
 2. I Middelfart. Jeg har tilføjet et link. Det skulle jeg selvfølgelig have gjort fra start af, men glemte det i farten :)

  SvarSlet
 3. Tak, så ses vi desværre ikke, men vi sås på Musicon.

  SvarSlet
 4. Det vidste jeg ikke, Tine. Men på det er jeg også temmelig langsom :)

  SvarSlet