lørdag den 24. marts 2012

Arbejdsweekend


Tasken er pakket, morgenmaden spist og jeg er ved at være klar.


Cirkler


Jeg pakker nogenlunde praktisk, for der er både skov og strand i området, og forhåbentlig får vi mulighed for en tur ud i solen, inden det bliver alt for sent. Med et blik på programmet, kan det godt knibe, men jeg håber alligevel.

Vi skal til Skovly, kommunens kursus- og feriecenter. Det er et dejligt sted, i skønne omgivelser og med et køkken, der serverer de lækreste buffeter. Begge mine unger har flere gange været på lejrskole på stedet, og Emilie har "tudet" over det uretfærdige i, at jeg skal afsted og hun skal blive hjemme.

Med tanke på min egen kostændring, havde jeg i forvejen overvejet for og imod i forhold til at medbringe noget, der kunne supplere. Inden jeg nåede meget længere, mente Berit det bedst at ringe og høre om muligheden for at tage hensyn til de fem-seks af os, der er mærkelige nok til ikke at spise hverken brød eller kartofler.

Det var heldigvis ikke noget problem. Stedets bestyrer blev bare glad for at meldingen kom i forvejen og ikke først når vi står der.

Om lidt kysser jeg resten af familien farvel og glæder mig til en dejlig weekend sammen med skønne kolleger. De blå cirkler lader jeg blive hjemme, mens strikketøjet i flere varianter er pakket. Jeg duer ikke til foredrag uden.

God weekend :)

4 kommentarer:

 1. Når det nu ikke kan være anderledes, så lyder det da som en ok weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Losarinas mor, det har været en dejlig weekend :)

   Slet
 2. hvad er det med kartofler og brød ? jeg selv kunne ikke undvære nogle af delene, så hvad sætter du i stedet ? God arbejdsweekend !

  SvarSlet
  Svar
  1. Evi, det handler om stivelse eller de hurtigt omsættelige kulhydrater som bl.a. kartofler, pasta, ris og det meste brød er fyldt med. Når der skæres ned på kulhydraterne og op for protein og fibre bliver kroppen sat på arbejde, og tærer på de allerede opbyggede depoter.

   Jeg sætter som udgangspunkt kål i stedet. Spidskål, broccoli og blomkål er blandt mine favoritter. Jeg spiser også mange bønner.

   For mig har det nærmest været en befrielse, bl.a. fordi jeg aldrig har brudt mig om kartofler, og jeg kan mærke at det er godt for mig og min krop. Jeg er bestemt ikke sikker på det gælder alle andre, for jeg tror vi har forskellige behov.

   Slet