tirsdag den 27. marts 2012

Fordømmende eller bare afsindigt morsomt...


De sidste to dage har jeg gået rundt og fneset for mig selv. Grunden for fniseriet, ved jeg i virkeligheden intet om, og mine antagelser må derfor indrømmes at bygge udelukkende på fordomme.


Skovly marts 2012


Det gør ikke fniseriet ringere.

Måske nogen af jer også har lyst til at fnise. Måske nogen af jer slet ikke kan se noget sjovt i mine betragtninger. Uanset får I historien.

Jeg havde nyhederne kørende i baggrunden i går formiddags, mens jeg havde travlt med alt muligt andet. Gemt mellem flere opremsninger fortæller oplæseren at Paven er på vej til Cuba. Inden afrejsen har Paven harselleret over styret i Cuba, som han betegner som "virkelighedsfjernt og gammeldags"..

Det er muligt han har ret, det vil jeg slet ikke betvivle. Men med alle mine fordomme og bedste overbevisninger er lige præcis Paven, Vatikanet og hele slænget både "virkelighedsfjernt og gammeldags"

I mit univers blev det sjovt at netop Paven, var den utalende part. Eller også var det janteloven der ramte midt i mit fnisende selvbedrag.

Det gør det ikke mindre sjovt ...

4 kommentarer:

 1. Guddommeligt! Jeg fniser med :D

  SvarSlet
 2. Mette, det er dejligt jeg ikke er alene :)

  SvarSlet
 3. Nja - jeg tror ærlig talt også at den historie havde fået mig til at fnise, hvis jeg havde set fjernsyn. Man kan bare undre sig over, at journalisten kan fortælle historien uden at grine en lille smule.....

  Det var jo lige sådan en historie, som de brude kommentere i "Live fra Bremen", hehehe........

  SvarSlet
 4. Jens journalisten klarede det til kryds og slange. Og du har ret, det er lige sådan noget ethvert satireprogram kunne få en hel del sjov ud af :)

  SvarSlet