lørdag den 17. december 2011

Håndbold med drengene


December 2011


Jeg har nogen fantastiske kolleger. Jeg har vist sagt det før, men jeg siger det gerne igen.

Jeg har nogen fantastiske kolleger!

Nogen synes der var gået alt for lang tid siden vi sidst havde spist og hygget sammen, så det gjorde vi i går. Nogen er også meget glade for håndbold, og da ingen vidste at de danske piger skulle spille semifinale lige præcis i går, dengang aftenen blev planlagt, var der optræk til en smule panik.

Ikke noget problem! sagde Steffen, fik fikset medievognen, trukket storskærmen ned og stod fem minutter inden kampstart og rodede med en blå skærm, der ikke ville andet end være blå.. eller slukket.

Ja! sagde Steffen. Jeg kan ikke finde ud af det. Hvorpå Anja, der slet ikke kunne overskue at skulle undvære, ordnede det hele på to sekunder – sådan cirka.

Efterhånden var der kun den hårde kerne tilbage, vi bænkede os i sofaerne, og stålsatte os til skæbnekampen. Jeg kan godt lide at se håndbold, jeg glemmer det som regel bare. Men at se håndbold sammen med en flok, der alle har de bedste intentioner, ved præcis hvor og hvornår der skal skydes, og i øvrigt er bedre end dem alle sammen til sammen – det er sjovt.

Så mens jeg strikkede noget, der måske bliver en hue, nød jeg alle tilråbene og kommentarerne, der sammen med bolden på banen og alle de danske og franske piger, der løb først den ene vej, så den anden, blev noget at en uforglemmelig aften.

Sjovest var den tørre kommentar om at Du ser håndbold på en helt anden måde end os andre…, rettet mod Steffen, der som sædvanligt snakkede og snakkede og snakkede..

Nederlaget til trods, var det en god aften. De gjorde deres bedste og når den allermest kritiske tilskuer ender med at konstatere, at han faktisk synes de danske var de bedste og det lover godt for fremtiden og den ventende kamp om trediepladsen, vælger jeg at tro alle andre end jeg også synes det var en dejlig aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar