lørdag den 3. december 2011

Just Coffee


Just Coffee


Jeg er sådan en, der tager på marked, står i min bod og aldrig rigtig kommer ud og ser alt det de andre sælger. Jo helt sikkert tager jeg en runde eller to, men der er altid så mange mennesker, at jeg sjældent ser særlig meget, og bagerst i hovedet banken tanken på, om at komme tilbage og passe mit job.

Hjemmefra havde jeg hurtigt skimmet listen over udstillere, og Just Coffee nærmest sprang mig i øjnene. For hvem kan gå forbi en mulighed for spændende kaffe, når ens kæreste med Per Vers’ ord, består af fire elementer: en kvart kød, en kvart knogler og to kvarte kaffe…

Altså købte jeg kaffe med hjem. Anders havde egentlig bestilt en enkelt slags, men da der så stod en prøvepakke med hundrede gram af syv forskellige kaffetyper, valgte jeg den i stedet.

Anders er mere end tilfreds.


Just Coffee


Jeg synes det dufter nærmest himmelsk. Jeg kan ikke lide kaffe, men jeg kan godt lide duften. For det meste, for der er stor forskel på kaffeduft. Har jeg lært. Og oplevet med egen næse.

Den her kaffe, den dufter godt. Just that. Godt! Og krydret og spændende og frisk og en hel masse flere lækre tillægsord. Jeg tror på det smaget godt.

Så fik jeg også reklameret lidt i dag.

Og så er jeg ret vild med etiketterne på de enkelte poser. Naive og fede på samme tid, og fyldt med noget der får mig til at tænke tilbage på min barndoms halvfjerdsere.


Just Coffee


Just Coffee


Just Coffee


Just Coffee

4 kommentarer:

 1. Ligesom med te, er kaffe en spændende verden. Jeg drikker heller ikke kaffe, men elsker duften. Så når der skal købes kaffe her hjem til, så står jeg og snuser til de der luftventiler i poserne (hele bønner) og tager mit valg derfra :0)

  SvarSlet
 2. Kari, her bruges også hele bønner. Normalt køber jeg kun det, jeg får besked på. Men når jeg en sjælden gang imellem køber nyt, snuser jeg også til ventilerne :)

  SvarSlet
 3. Arjjj hvor er de FEDE, de poser! Jeg er jo en kaffetønde og jeg elsker at afprøve nye kopper kaffe, for at prøve en anden smag, end den jeg er vant til.

  Indimellem rammer jeg en 'bvadr' i min mund, men de fleste gang bliver koppen tømt og jeg smiler glad efter en dejlig oplevelse.

  Jeg eeeelsker kaffe :-D

  SvarSlet
 4. Anita, Anders er meget kritisk og han siger de er gode... Så måske skulle du prøve. Om ikke andet, så for de lækre poser :)

  SvarSlet