tirsdag den 13. december 2011

Femogtyve år!


Jeg må indrømme, at jeg blev noget overrasket og pludselig følte mig temmelig gammel, da jeg for lidt siden ringede yndlingsfamilien i Århus op, for at få rede på den sidste del af planlægningen inden jul.

Jonathan tog telefonen, og ville gerne snakke, men kunne ikke huske gaveønsker, og så var han ikke meget bevendt. Faktisk var der ingen hjælp at hente, for hverken Fader eller Moder var hjemme – de er såmænd ude at spise, for at fejre at have kendt hinanden i femogtyve år.

Femogtyve år! Det er altså mange.

Tillykke siger jeg bare. Og gid I har en dejlig aften.


Nina og Michael - for tyve år siden - 1991


Jeg styrtede mod billedesamlingen, men kunne ikke finde billeder femogtyve år tilbage. Til gengæld fandt jeg et fra dengang nogen andre fejrede femogtyve år, og de unge kærstende er fanget dagen derpå.

Jeg fandt også billeder fra deres bryllup året efter. Jeg kan så regne mig frem til, at de kan fejre deres nittenethalvtårs bryllupsdag om lige lidt over en måned.

Altså vil jeg hellere vise et af de fjollede billeder, længe efter vielsen, da de fine klæder er lagt og de sjove grimasser er fundet frem – der er jo ikke længe til jeg kan flashe bryllupsbilledet…

Sammen med bryllupsbillederne gemmer sig også et af bruden, min søster og jeg. Der sker meget på nittenethalvt år, og så alligevel ikke. Det er altid sjovt at se gamle billeder.

Måske jeg lige skulle satse på et mere nutidigt portræt af begge, inden vi skilles efter jul.


Nina og Michael - bryllupsdag 1992


Dengang var vi så unge - 1992

Ingen kommentarer:

Send en kommentar