torsdag den 29. december 2011

Et elektronisk kvantespringMig og mobiler. Den kombination er bestemt ikke i allerhøjeste gear. Tværtimod. Jeg er som regel langt bagefter.

Jeg har haft mobiltelefon i tretten år. I den tid har jeg haft fire. Det er ikke ret mange, når jeg sammenligner med alle dem jeg kender. Min seneste af slagsen har efterhånden mange år på bagen, sekstallet/MNO virker ikke helt efter hensigten og den skal lades op hver nat. Alligevel har jeg kvidet mig ved tanken om at skifte den ud. For jeg kan godt lide den.

Ny og gammel

Min søde tidligere kollega foreslog at Anders kunne give mig en ny i julegave, og det havde nået at sætte sig fast som en god ide, indtil samme søde tidligere kollega ødelagde det hele.

Han har nemlig købt ny, og nu har jeg fået den gamle.

Den er ikke ny, ej heller højest på beatet. Den er ridset og brugt. Men den er min, og i forhold til det jeg kom fra, er det noget af et spring. Jeg har haft den et par dage, og må indrømme at det der med touch og sms'er slet ikke er så svært som jeg havde forventet. Efter et gammeldags tastatur var jeg noget bekymret.

Kvantespring

Nu mangler jeg bare at optimere mit abonnement, så det også bliver muligt at gå på nettet. med det nuværende er det nok ikke en god ide, og min søde tidligere kollega, var også så venlig at hjælpe med at afmontere muligheden for at bruge den mulighed, da han kom forbi med vidunderet og en hurtig gennemgang af funktionerne.

Jeg mener at så længe, jeg har styr på at ringe og sms'e, så er jeg godt kørende. Jeg har også fundet både kamera og de indbyggede spil...

4 kommentarer:

 1. Nu er du jo så "moderne" at du kan scanne dine QR-koder :o)

  SvarSlet
 2. Det har jeg også tænkt Karina.. når altså jeg bliver i stand til at gå på nettet uden at risikere en kæmpe regning :D

  SvarSlet
 3. Du kan jo bare gå på nettet via Wifi? Ofte er det helt unødvendigt for 'almindelige' mennesker med et dataabonnement, da man ofte ender med at betale for en masse data, som man slet ikke er i nærheden af at udnytte.
  Kan se, at du bruger Handcent - men der er jo masser af andre muligheder når det kommer til sms - og det samme gælder kamera, launcher m.m. :)

  SvarSlet
 4. Anonym, uden at skulle gøre mig klog på mobiltelefoner og netadgang, er jeg ikke sikker på, at det er løsningen for mig. Jeg har ikke umiddelbart adgang til trådløse netværk, ligesom vores eget fungerer gennem ledninger.
  Med hensyn til smsprogrammer, ved jeg heller ingen ting - jeg har bare overtaget den tidligere brugers funktioner. Om det bliver ved at være hans funktioner jeg fortsætter med, skal jeg ikke kunne sige :)

  SvarSlet