torsdag den 1. december 2011

Så blev det december


Chokoladeposer i massevis


December er jul og hygge, lys i mørket og den tilbagevendende gavekalender, jeg år efter år har glædet mig over at samle sammen til.

I år er lidt anderledes. Emilie ønskede nemlig adventspakker i stedet for de daglige. Hun ønskede også hjemmestrikkede sokker i alle fire pakker, og hvem siger nej til det. Jeg har strikket og strikket, hver eneste gang jeg har oplevet mig uset af både det ene og det andet barn.. og jeg tror ikke de har gennemskuet endnu.

Måske. Første par er pakket ud. Det allersidste mangler stadig, men de skal nok nå at blive færdige.

Oven i alle sokkerne lød ønsket også på en hjemmelavet chokoladekalender. For chokolade må der til, og det butikkerne kan byde på, er i nogens øjne ikke godt nok.

Altså købte jeg chokolade og fine poser. I tre forskellige farver – og så kunne Anders lige så godt også få en daglig ration.. På den måde blev de daglige pakker alligevel ikke afskaffet…

Så jeg sad i aftes, med det der føltes som tusindvis af fine papirsposer, og pakkede chokolade af mange forskellige slags – heldigvis havde butikken flere tilbud på to-tre-fire for én pris.


En til hver dag


De tusindvis af poser viste sig også at overstige min plan om opsætning. Den ryddede flade, kunne ikke indeholde nær nok, så de højste tal er bunket sammen et andet sted i stuen, for at blive rykket rundt, efterhånden som der bliver plads.

Daniel var ikke hjemme i aftes, så han valgte sidst. Han må derfor åbne alle de lyserøde poser, der åbenbart ikke var i så høj kurs.


Adventspakkerne ligger i en skål. Der er ikke sokker til Anders.. det burde der måske have været, men så er der en ide til næste år. Til gengæld fandt jeg alle de småting jeg allerede havde fundet til netop ham, med tanke på årets kalendergaver. Der var lige præcis nok.

Hvem pakkerne er til, har computeren og jeg i fællesskab fundet ud af. Det er så enkelt, at Daniel et kort øjeblik ville vædde på, at hans navn stod på hans pakker.


adventskort


Det var hyggeligt.

Det var også hyggeligt at Anders tidligere i dag kunne melde 12 fra engelskeksamen.

2 kommentarer:

  1. Hold op du er for sej :-) God fornøjelse med alle pakkerne!

    SvarSlet
  2. Tak Stine.. de ser ud som om, de glæder sig :)

    SvarSlet