mandag den 5. december 2011

Juletid


Jeg er bagefter i år. Ikke at jeg går rundt og føler mig halsende bagefter. Jeg skal nok nå det hele, det er ikke så vigtigt hvornår, og hvis ikke der dukker nisser op i lejligheden i løbet af december, er det også helt fint.


Adventslys


Årets adventsdekoration blev samlet en gang i løbet af sidste uge. Længe efter adventssøndagenes ankomst. I år er den simpel. Meget simpel. Jeg kan lide det sådan. I år. Og smukke fade behøver ikke mere pynt.

Julekassen står stadig i kælderen. Den kommer jo nok op, men om den bliver åbnet er en hel anden sag. Kender jeg Emilie ret, får den næppe lov at forblive uåbnet.

Faktisk står den som det eneste tilbage i kælderrummet efter gårsdagens tømning. Vi nænnede ikke at tage den med. Nogen ville nok blive temmelig kede af det. Så den står i kælderen, og venter på at blive båret op. Men det haster ikke. Vi skal først aflevere nøgler den ottende… Den kommer nok op inden. Tror jeg.

Julegaverne har jeg heller ikke styr på. Men det føles som om jeg har. Om ikke andet får jeg det nok.

En mærkelig, dejlig følelse af at alting tager den tid, alting tager og julen nok skal blive skøn, har indtaget mig. Jeg behøver hverken nisser eller gran i år. Åbenbart. Så jeg glæder mig uden.

Og ved I hvad? Det er faktisk rigtig dejligt :)

6 kommentarer:

 1. Ja... jeg synes også det føles dejligt. Jeg giver inspiration til julerier på min blog engang i mellem, men der er ikke meget jul her. Jeg har ligesom lavet juleting de sidste par måneder, så jeg er mæt. Men til gengæld er det et flot fad du har dine lys på... Også uden gran og stads ;) Glædelig december kh Tina

  SvarSlet
 2. Jeg er viiild med det fad der. Hvor kommer det fra?? Og julegaverne.. Jamen søde, du har jo lavet så meget fint, til markedet og noget må da kunne bruges hva?? ;))


  Knuss

  SvarSlet
 3. Som du selv skriver, skal det nok blive jul, uanset hvad du har lavet inden. Og det vigtigste når du nok. Det er dog et helt fantastisk fad du har der. Jeg bliver helt misundelig.

  SvarSlet
 4. Tina, jeg suger også juleglæden fra alle dem, der viser frem. Det er åbenbart nok lige nu. Fadet er jeg meget glad for :)

  Henriette, jeg har bestemt bagtanker med resterne fra julemarkedet. Der er ting, der allerede er øremærket og aldrig bliver sat til salg.
  Fadet... Jeg tror jeg har fundet det i Fakta for et par år siden... men jeg kan faktisk ikke huske det :)

  Fru Westerskov, et er helt sikkert - det skal nok blive jul. Jeg kan godt forstå misundelsen, jeg er også meget glad for fadet :)

  SvarSlet
 5. Det bliver jo nok jul alligevel. Til gengæld kan du glæde dig over en december med (forhåbentlig) lidt mindre stress.

  SvarSlet
 6. Christunte, jeg har i hvert fald ingen planer om stress... hvordan det ender er selvfølgelig ikke godt at vide :)

  SvarSlet