onsdag den 28. december 2011

Smukhed i juleindpakningSjældent har jeg oplevet så dejlig en jul. De er ikke helt sandt, for de sidste mange år, har julen været dejlig. I år står alligevel bare tilbage som året hvor alle fandt den indre ro, glæde og harmoni.

Juletræet med sin pynt

Ingen hektisitet eller panik over julekalendre, der også skal passe i programmet. Mad der blev som den blev - og blev god. Ikke på trods, men bare fordi. Det fineste træ, der ikke bare var fint, men skabt under fairtradekonceptet, og pyntet magisk med et kyndigt blik og uden indblanding fra alle andre, der sikkert havde andre ideer.

Dage tilbragt med de skønneste mennesker og med katten, der gerne sætter sig i centrum og sov i ske, til Anders dukkede op og stjal pladsen.

smukhed

Det allersmukkeste var da Lærke proklamerede at hun ville spille til dansen om træet, fandt celloen frem og akkompagnerede langt smukkere end vi var i stand til at gengive.

Tre af de smukkeste julesalmer blev det til - fordi det var dem hun kunne. og så en enkelt uden musik, fordi hun også ville være med rundt om træet.

Lærke og celloen

3 kommentarer:

 1. Sikke et smukt og enkelt juletræ - og cellomusik til, det er den smukkeste lyd i verden! Glædelig jul - det lyder virkelig som en skøn af slagsen :-)

  SvarSlet
 2. Åhh Hvilken fryd at læse om. Jeg kan helt tydeligt se og høre for mig, hvordan det har været med cello'en som accompangement. Bliver lidt salig over det :)

  PS: Syntes du virkede lidt stille i går, har du helt godt, eller er det bare eftertræthed??

  Mange knus og kh
  Henriette.

  SvarSlet
 3. Tusind tak Stine :)

  Hvor er du sød Henriette. Hvis jeg var stille, var det kun fordi i andre fyldte ud :)

  SvarSlet