lørdag den 17. december 2011

Starten på en skål


Starten på en skål


Starten på en skål


For efterhånden længe siden fik jeg en bunke Bloligliv og Isabellas til at klippe og folde i. Den glade giver skulle ingenting have… Det skulle da lige være en lille fin skål i en sjov facon til at give sin mor i julegave.

En lille fin skål i en sjov facon skulle være til at overskue. Ingen foer, ingen lynlås eller hanke. Bare en bund og nogle sider. Det skulle jeg nok kunne klare – inden for overskuelig tid.

Som om!

Det er snart jul og der er endnu ingen lille fin skål i en sjov facon. Tankerne har været der. Ideerne har budt sig til, men jeg har ikke fået klippet til en eneste lille firkant.

Altså indtil i går. Hvor jeg endelig fik ideerne på plads. Jeg tror det bliver en fin facon. Men det er aldrig rigtigt til at vide. I hvert fald håber jeg den bliver fin. Og færdig inden jul.

Det burde den nok kunne nå.

Nu ligger der i hvert fald en fin lille stak klippet og tapet papir på mit bord. Som ønsket er blå og grønne nuancer valgt ud. Den første ring er flettet, og inden længe skulle den næste gerne følge. Jeg tror på det.

Forhåbentlig kan den afleveres mandag eller tirsdag. Jeg tror endda at ordets magt slår til, når jeg sådan lægger det ud til beskuelse af alt og alle.

Så senest tirsdag altså!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar