mandag den 28. april 2014

Årets første besøg


Tivoli april 2014

Tivoli april 2014

Tivoli april 2014


Egentlig skulle vi bare i Jysk og bytte et sæt sengetøj, men vejret var skønt og Sille har et årskort, der giver adgang til flere.

Der var godt fyldt op i den gamle have. Liggestolene på plænen var alle fyldt, så vi fandt en bænk og satte os og snakkede alt det, vi ellers ville have siddet hjemme i sofaen og delt. For det er i virkeligheden fuldstændig ligegyldigt hvor vi sidder - snakke skal vi nok.

Vi tjekkede fredagsrockskalenderen, og besluttede at trods en hel del kunstnere vi hverken kender eller har den største lyst til at kende, er der også et par stykker, vi kunne have lyst til at høre en sommeraften, hvis ellers vejret er til det.

Da snakken faldt på is, gik vi turen rundt om søen og endte med at beslutte os for fornuftighed, forlod haven og fandt indisk af den gode slags, der smager overraskende godt til overraskende overkommelige priser.

Herfra havde vi fået sol nok. Ingen af os havde forberedt os på at være ude i længere tid, og solcreme står absolut øverst på morgendagens indkøbsliste. Altså begav vi os hjem til the og sofahygge, strik, mere snak og hjælp til at holde stiger, når der skal rengøres under loftet.

Og pludselig er søndagen næsten forsvundet.

prikker

2 kommentarer:

  1. Se dét er en Søndag efter mit hoved - gode planer, overraskende udvikling, mad og det bedste selskab og så toppet med sol og masser af glade mennesker :)

    SvarSlet