søndag den 20. april 2014

Lørdag og tid til hygge


Damhussøen en påskelørdag


Lørdag var familiehygge og påskemiddag. Ingen af os går højt op i påskemad, men min mor havde alligevel taget udfordringen op, og sat en lammekølle stævne. Det kan hun godt gøre en anden gang.

Lørdag var cykeltur, glemte lygter og snak med familien. Lørdag var sofahygge og en tur om Damhussøen. Lørddag var glade børn og Emilie, der formåede at slå sig godt og grundigt oven i hovedet.


tur4

Damhussøen en påskelørdag


Lørdag var svaner, klatrestativer, hjemmelavet æblekage og masser af the. Lørdag var endnu lidt trævlen op på den trøje, jeg har strikket mindst tre gange. Lørdag var tomme stier om søen og et møde med en løber, der ikke fandt plads nok og som stadig får mig til at undres over, hvad der egentlig skete.

Lørdag var dejlig og sen og fyldt med familie.


Damhussøen en påskelørdag

Damhussøen en påskelørdag


I dag er vi langsomme.

Anders har været tidligt oppe, og set biler af den hurtige type på jagt efter hinanden.  Nu sover han igen, for tidligt oppe giver mulighed for en lur mens fuglene pipper.

Emilie taler om påskeæg, lokker og vil gerne lege gammeleg. Jeg er hverken for påskeæg, gemmeleg eller leden efter åbne butikker. Måske får hun alligevel overtaget og overtalt. Jeg tænker det kan vente lidt.

Jeg har sovet længe og kan stadig mærke søvnen hænge i. Jeg vil sidde i sofaen, jeg vil drikke the og finde en af de langsomme. hyggelige serier, der ikke kræver andet end et tæppe, god tid og god plads.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar