søndag den 30. december 2012

Skønheder i en særklasse af lækkerhed


Jeg har fået de skønneste gaver i år. Gaver der varmer og glæder og som allerede er i brug.


julegaver


Jeg har fået silke, bomuld, uld og alpakka. Noget skal strikkes, andet er allerede forarbejdet. Jeg har fået den skønneste nederdel fra Edith og Ella. Jeg vidste godt, jeg fik den. Den blev købt engang i sommers, og har siden ligget i bunden af Ninas klædeskab og ventet. Undervejs har jeg flere gange glemt den, og husket igen.

Jeg har fået øreringe fra Barcelona, som Sille hjembragte tidligere på året, og måtte købe, fordi der stod Pernille på dem. Emilie har købt en lillebitte næsering med en sten i den helt rigtige grønne farve, og grøn neglelak, jeg allerede har leget med.

Jeg har fået Le Creuset i miniformat, og har nu to små gryder. Snart skal der laves spændende mad i ovnen. Indtil da er den god at gemme småting i. Sammen med resten af husstanden har vi fået krydderolie, som Anders' mor med eftertanke har sat sammen. Jeg er sikker det kommer til at smage vidunderligt, når det indgår i færdige retter.

Lærke har lavet den fineste nålepude af hårdt filtet uld i en kop. jeg har fundet nåle, der passer i farven, og den lille kop har fået fast plads på sofabordet, lige der hvor jeg oftest har brug for en nål.

Endelig har jeg fået mulighed for at høre musik i ekstra lækker form. Urbanears i grøn. Anders mente det var tid. At jeg ikke længere skulle høre musik i miniformat og af øredutter der ikke passer i mine ører. Jeg synes han har ret. Ikke bare er lyden god, der er også lækre detaljer som mikrofon til telefonsnak og mulighed for at dele musikken med et ekstra headset.

Længe kan jeg glæde mig over sådan en samling. Længe kan jeg nyde synet, stryge over garnet, beundre og glædes igen.

6 kommentarer:

 1. hvor godt at du er glad for dine gaver - det virker også som om de er givet med kærlighed og et godt kendskab til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Losarinas mor, der tror jeg også de er :)

   Slet
 2. Skønne gaver! Det er fantastisk, når folk bare rammer plet.

  SvarSlet
 3. Dejlige gaver. Jeg ønsker dig og familien et godt nytår. Tak for hyggelig læsning her på kanalen. Jeg glæder mig til meget mere i 2013.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Balles Bazaar, og i lige måde :)

   Slet