onsdag den 26. december 2012

Julen 2012


Julen 2012


Ind imellem oplever jeg en smule misundelse over alle de andre skønne bloggere, der formår at have gæster og samtidig tage billeder og blogge fine indlæg.

Det duer jeg ikke til. I det øjeblik gæsterne indfinder sig, eller jeg selv er gæst, forsvinder alt det elektroniske mere eller mindre uden for rækkevidde.


Julen 2012


Til gengæld har vi hygget. Meget. Været stille og larmet. Været ramt af sygdom og glæde. Vi har heldigvis plads til det hele. I et tempo, der passer alle.

I en lille lejlighed med en sofa, der principielt kun har plads til en person, foregår alt rundt om spisebordet. Der er spillet og strikket. Der er hørt musik og side efter side fulde af bogstaver har forladt den fine lille rejseskrivemaskine.

På Instagram kunne jeg se de fineste juleborde dækket rundt om i landet. Vores bord blev dækket i sidste øjeblik. Jeg smed alle væk. Lod dem gruppere sig i minisofaen og på Emilies værelse, mens dugen og de fine servietter fundet frem.


Julen 2012


Det har været en dejlig jul. Med dejlige mennesker.

Nu er de taget hjem. Gaverne delt ud. Alle modtaget med glæde. Maden er spist og sangene er sunget. Det lille træ havde den helt rigtige størrelse.

Glade dage og dejlige timer.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig jul, tæt på hinanden .
  Jeg er heller ikke god til at huske billeder. Jeg gemmer dem inde i hovedet. Her dækkes op efter vores formåen og traditioner. Jeg synes julen, især, er en prøve på om man tør være sig selv og ikke lade sig diktere af tendenser, bladenes reklamer osv. Det gælder om at lave en jul man selv kan stå ved og holde ud, uden at gå ned med stress. Fortsat dejlig juleferie til jer.
  Kis

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen, det har været en dejlig jul, lige præcis som vi helst vil have den. Jeg tror vi er gode til at skabe vores egen jul, med vores egne traditioner. Det hjælper selvfølgelig også, at vi har holdt jul sammen de sidste tretten år, og derfor efterhånden ved præcis hvordan vi vil have det :)

   Slet
 2. Det lyder da som en rigtig dejlig jul hvor nærværet er med helt fremme. Jeg har det lidt som dig, jeg helliger mig også gæster eller det at være gæst og glemmer ( mest med vilje) at fotografere og blogge. Men sådan er vi så forskellige.

  Glædelig 2. juledag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Catarina.
   Jeg tænker også, at det mest er med vilje, at jeg glemmer at blogge og tage billeder. Hvis jeg virkelig ville, ville jeg nok gøre noget ved det :)

   Slet