mandag den 3. december 2012

Tilbage til hverdagen


amaryllis


Markedet er slut. Resterne står i min stue, klar til at blive pakket ud og ned. Noget skal på amio, noget skal bruges som gaver. Noget skal noget andet.

Det var et par dejlige dage.

Jeg er træt. Jeg er stadig træt. Men hverdagen kalder.

Om lidt er jeg på vej. Ud i livet. Ud i verdenen. Ud i sneen.

4 kommentarer:

 1. Det lyder til, at du har haft et godt marked Pernille...jeg ville have været af sted, men sov hele lørdagen væk og var ikke til "pænt" brug søndag..så næste år?

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, det har været et dejligt marked. At være af sted en enkelt gang om året synes jeg er helt vildt hyggeligt, og jeg gider helt sikkert også næste år. Hvis Karina stadig har lyst, og der stadig står en hal.
   Der er nemlig noget med, at der skal være højskole på stedet, og julemarkedet derfor måske er hjemløse næste år. Men intet vides med sikkerhed :)

   Slet
 2. Min hverdag/fridag idag byder på tiltrængt rengøring. Da jeg har vinduer til kip er der også en stige blandet ind i projektet. Noget jeg. Godt kunne være foruden. Måske derfor det ikke sker så tit.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ulla, mine vinduer bliver heller ikke pudset for tit - og så høje er de alligevel ikke. Jeg håber du har haft god fornøjelse af stigen :)

   Slet