tirsdag den 18. december 2012

Julen nærmer sig


Mandag blev dagen, hvor julegaveindkøb blev en realitet. Og det var endda hyggeligt. Ikke alt er på plads, men overblikket begynder at vise sig.

Mandag blev dagen, hvor Anders klædte en kylling i bacon og stegte den over en sagte ild i timevis. Heldigt nok, når nu gavehjembringning tog tid og den almindelige hjembringning foregik til fods.

Kyllingen var i øvrigt vellykket.

Mandag blev dagen da Emilie faldt for forfængeligheden og overlod øjenbryn og pincet til mig. Der var vist mere smerte involveret, end hun lige havde regnet med. Men hun var ikke parat til at stoppe halvvejs og holdt ud - med udsigt til chokolade.

Mandag blev også dagen, da en mindre flok bøger med juleinspiration dukkede op, efter at have været lagt på is alt for længe.

Jeg kommer aldrig til at bruge dem, og vil langt hellere forære dem væk til nogen, der gør.


bog1


Nu er det jul er fyldt med det hele. Juleklip, -syning, -strik. Opskrifter, lege, pynt, papir og gode ideer.bog3


Sjove klip til jul handler som overskriften antyder udelukkende om saks og karton. Til gengæld er alle aspekter af julen dækket. Pynt, kort, ophæng, dækkeservietter, bordpynt og en hel masse andet.bog2


Julestads er med træet som centrum. Bogen er fyldt med gode ideer til pynt på og om træet i alle mulige variationer og alle mulige materialer. Et enkelt juletræstæppe har også fundet vej.


Hvis nogen tænker, at de kan bruge ideerne, så læg en kommentar. Skriv hvilken bog, du er mest interesseret i, så lader jeg Emilie hjælpe med at vælge bøgernes nye ejere på torsdag.


Jeg kan ikke love, at bøgerne når frem før efter jul, men så er der masser af muligheder for julesjov næste år.

5 kommentarer:

 1. Sikke en Mandag ! I nåede at komme omkring både mad,juleindkøb,skønhedspleje og oprydning og overskudsdeling :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Losarinas mor, jeg synes også vi var ret gode :)

   Slet
 2. Jeg vil rigtig gerne være med Pernille og bog nr. 1 Nu er det jul, kunne jeg godt tænke mig:-) God tirsdag til dig:-)

  SvarSlet
 3. Jeg vil så gerne klippe sjove juleklip. Jeg er ret pjattet med udtrykket de fine klipperier har og tror at jeg vil få mange gode timer i selskab med dem :)

  SvarSlet
 4. Hej Pernille
  Glædelig jul til dig og dine. Bogen med julestads til juletræet kunne være interessant. Den kunne være med til at inspirere til andet end strikket julepynt.
  Margit

  SvarSlet