lørdag den 8. december 2012

Årets julefrokost


Fredag blev til lørdag, inden jeg nåede hjem i nat. Men kun lige.


nov11


Aftenen var både sjov, skøn og en smule kedelig - helt som det skal være. Maden var der ikke noget at udsætte på - men det kan jeg også sagtens sige, da vi i vores madglade afdeling overtog madlavningen, til fordel fra at få det bragt udefra.

Underholdningen, der strakte sig over tiden ved bordene, var gennemtænkt og usigelig sjov. Vi startede med at trække bordherrer og -damer, og endte med spidsfindighed ved et herre- og et damebord.

Siden skulle vi selv dekorere bordene, og fik udleveret materialer. Herrene fik gran, lys og andre traditionelle effekter. Vi fik et piskeris og naturmaterialer, hvoraf nogle var temmelig gyldne. Vi fik også både saks og karton. Jeg er lidt ked af ikke at kunne fremvise det fine piskeris, der vistnok indbragte os vinderrollen, trods det at drengene i sidste ende vandt.

Helt sikkert planlagt på forhånd, for drengene vandt retten til at rydde og og klare opvasken, mens alle tøserne fik lov at lege rensdyr, julemand og nissepiger. Udklædt med gevir og lysende røde næser, kunne vi trække vognen, der til dagens anledning var udklædt som slæde, mens de yngste praktikanter fik jobbet at dele gaver ud.

Herrenes ansigter, da vi ankom til tonerne af Jinglebells, var det hele værd.


nov5


Vi skulle også gætte sange. Det var sjovt. De udvalgte trak en vokal og en konsonant. En stavelse tog form. Med lyttebøffer og musik i ørene, skulle sange synges udelukkende med den udtrukne stavelse. Og gættes af det respektive hold - der ikke kunne høre musikken.

Forestil dig lige White Christmas udelukkende fremført med stavelsen VØ, eller Money, money, money på RO...

Senere var den planlagte underholdning slut, maden pakket væk og tiden for fri leg kommet. Anlægget ville ikke rigtig samarbejde, så dans og musik ikke helt så vildt som tidligere år.


nov10


En af de mest pædagogiske pædagoger satte sig for sang og guitarmusik. Det var superhyggeligt og ville have været endnu mere hyggeligt om et bål. Men til sidst fik jeg nok. Ville hellere have danset.

Jeg var ikke den eneste. Så vi tog hjem. Lod resten og guitaren være, og sagde tak for i dag.

I dag er jeg frisk. Det er dejligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar