torsdag den 27. december 2012

Grå uldenhed og rød silkeblødhed


Engang i eftermiddag har jeg en aftale med to små lystige spillopmagere.


Spillopmagere


Spillopmagere


Som en slags bedstemor har jeg lovet at passe Daniels katte. De er ikke særlig store, omkring fjorten uger og da han ringede og spurgte om ikke vi vil passe dem nytårsaften, havde jeg endnu ikke set dem.

Jeg tænker der skal være en smule tryghed. Jeg tænker mindet om en duft skaber tryghed. Altså har jeg sat mig for at besøge dem hver eneste dag indtil nytårsaftensdag, hvor de kommer på besøg hos mig.

De er bror og søster. Fra samme kuld. Kuldet. Daniel har været langt for at hente dem. Over både sund og bælt. Hos det fædrende ophav i Randers.


Spillopmagere


Selv om jeg indtil nu kun har set og besøgt dem to gange, er det tydeligt hvor forskellige de er.

Den grå er en han. Den grå er ulden, sød og kælen. Den grå er knap så gennemtænkt og kaster sig hovedkuls ud i alting uden nødvendigvis at gennemføre.

Den røde er en hun. Den røde er selvbevidst, egensidig og ikke altid klar til kærtegn. Den røde er en killing, der alligevel gerne vil have nærhed, og på ægte kattefacon nedlader sig.


Spillopmagere


Spillopmagere


Begge to er udsyret med jagtinstinkter og killingelegelyst. Begge to springer på alt, der bevæger sig. De er også supersvære at tage billeder af.

De er bittesmå og supersøde, og hvis Daniel ikke passer på, får han dem aldrig med hjem igen.

Ærgerligt vi ikke må have kat.

6 kommentarer:

 1. Du er en betænksom katte passer :)
  De er rimlig nuttede !

  SvarSlet
  Svar
  1. Losarins mor, jeg vil gerne være betænksom.
   Men måske også lidt egoistisk. Jeg tænker tryghed kan afholde dem fra at skide over det hele... eller hvad sådan nogen kan finde på :)

   Slet
 2. Kære Pernille. Ville blot sige, at jeg har modtaget bogen her i dag, og hvor er jeg bare glad for den. Hvor var det sødt af dig at sende denne fine bog.

  Kærligst Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt Helena. Det er dejligt at du kan bruge den, her har den bare stået ubrugt og støvet hen i alt for lang tid :)

   Slet
 3. de er meget yndige og så forskellige det er da sjovt !

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig sjovt Evi. Det er svært at sige hvorfor. Der er angora i moderen - det forklarer nok den lille går uldtot. Og så er der også muligheden for forskellige fædre. Katte kan gøres gravide af flere fædre i samme graviditet :)

   Slet