fredag den 21. december 2012

Totalt syg humor


Ved fællessamlingen og juleafslutningen på skolen i dag, blev alle elever på storskærm præsenteret for et par af lærernes fjollede indfald.


December 2012


Jeg har ingen anelse om, hvor længe de har været om projektet, men hvor er det sjovt at se anstrengelserne i levende live.

De store elever har med begejstring kastet sig over ideen. Emilie har også været spurgt, om hun ville være med. Men hun sagde pænt nej tak. Hun synes det er langt mere morsomt at se resultatet.

Jeg synes det er sjovt at se de tre lærere, hvoraf den ene står bag kameraet. De er velvalgte, for de hører bestemt blandt de sjove af lærerstaben. Jeg synes også det er sjovt at se lokationerne, som jeg kender så godt.

Gangen med skabene til venstre, der er lige udenfor Emilies klasseværelse. Den hvidmalede murstensvæg med sjove figurer i kantinen. Boldburet i idrætssalen, der i dagens anledning bliver brugt til at låse andet end bolde ind i. Trappen op til de nye klasseværelser. Elevatoren, der ellers sjældent bliver brugt. Og mange flere steder, jeg bevæger mig rundt i til dagligt.

Videoen varer tre minutter og seksogfyrre sekunder. Har du mod på den, præsenter jeg hermed: Orla Gangvagt Style!

4 kommentarer:

 1. Hæhæ den var sjov!!
  Herligt med lærere med humor!! Dme var der ikke mange afm da jeg gik i skole..
  Glædelig jul
  Lotte :O)

  SvarSlet
 2. Hvor er den sjov :) Det er dejligt, når lærere (og andre) ikke tager sig selv alt for alvorlig.

  SvarSlet
 3. Virkelig sjov! Seje gangvagter.....

  SvarSlet
 4. Jeg synes den er rigtig sjov :)

  SvarSlet