søndag den 14. december 2008

På tur


Emilie er efterhånden ret træt af at være syg, og vil gerne snart i skole igen.


En af de ting der trækker i skolen er den årlige pakkekalender alle børnene har del i. I alle de år hun har gået i skole, er hun hver gang endt med at blive den sidste. Lært af erfaringen er hun lidt bange for igen at blive den sidste og måske endnu engang at stå over for, at alle børn ikke har husket at aflevere en gave, så der endnu engang ikke er nogen til hende.


Moderen mener nu ikke hun er helt klar endnu. Dels har hun stadig ondt i halsen og efter samtale med lægen, skal det være overstået, og dels er hun måske nok vågen i mange timer hver dag, men de vågne timer tilbringes helt stille i sofaen foran fjernsynet.... Så skole...

For at teste (og få suppleret lidt til jul, måske endda et par gaver) tog vi derfor til Frederiksberg centret i dag. En tur der ikke kræver den store fysiske udfoldelse, men alligevel er lidt længere væk end vores lokale Rødovre Centrum.


Gå til bussen - fint.

Med bus til S-tog - fint.

Med metro til målet - fint.


Halvvejs gennem Søstrene Grene gav hun op og fandt et sted at sidde ned udenfor.
Nåede endda at gylpe det lidt hun havde i maven på gulvet ved siden af sig. Det var heldigvis lige til at tørre op :)

Det endte med at mens tøsebarnet fandt sig en god plads på en bænk - og samtidig passede på indkøbene, fik jeg købt lidt ind hist og her.

Lidt julepynt, jeg fandt sågar en topstjerne. den er lidt kedelig, men måske er det okey sammen med alt det andet farvestrålende, ellers må den få lidt perler :)


Jeg fandt også lidt småting jeg manglede og et par vinterstøvler til pigebarnet - her måtte hun dog rejse sig for at prøve.


Jeg er endnu ikke færdig med gaveindkøbene, det hænger lidt i år, fordi jeg ikke rigtig har været mere ude, end til den nærmeste fødevarebutik de sidste 14 dage.
Jeg skal heldigvis ikke have så meget mere og jeg ved hvad jeg vil have, så mon ikke det går :)

På vejen hjem måtte hun indrømme at måske er hun ikke helt klar til skole endnu, specielt da hun måtte kapitulere overfor tryllekunstneren og finde tilbage til sin bænk, for der var alligevel lidt for mange børn på alt for lidt plads :)

Hun har nu fundet tilbage til sofaen og de fordummende børnetegneseriekanaler :)

2 kommentarer:

  1. Stakkels tøs.. God bedring.

    SvarSlet
  2. Det tager den tid det tager - nu er der snart ferie og heldigvis er der allerede gået ferie i skoleskemaet, så det går nok, selvom hun skal være hjemme et stykke tid endnu :)

    SvarSlet