mandag den 15. december 2008

Tilbage til hverdagen


At være hjemme i næsten to uger har betydet en lidt ændret døgnrytme. At TV3 sender Sex & the City til langt ud på natten, har helt klart også været medvirkende.

Det har betydet lange morgener i sengen og sene aftener i sofen med sokkestrikning, der er blevet til noget.

Det er såmænd meget hyggeligt, men det holder vist ikke i længden. Når mit tempo så samtidig er skruet så langt ned at bare vasketøjet er blevet et stort - større end det plejer - projekt, må jeg vist hellere hanke lidt op i migselv og se at komme igang :)

Som den perfekte mor, fik jeg stablet mig på benene i morges og vækket sønnike, lavet the, smurt madpakke og drukket en kop eller to sammen med ham, før han skulle ud af døren.
Det har jeg jo også gjort de andre dage, den eneste forskel i dag var, at inden jeg vendte retur til sengen og en time mere på det grønne øre, gav jeg mig tid til at sætte uret til at ringe.

Så nu er jeg oppe og husker pludselig at det er mig, der står for redigeringen af vores månedlige nyhedsbrev, der heldigvis kan laves hjemmefra. At det så burde have været klart allerede i fredags, må jeg hellere gøre noget ved.
Altså styrter jeg til computeren, kun for at opdage at det jeg har at arbejde med, er 2 ud af 4 indlæg - æv!
Prioriteringen på det blad er bare for ringe!

Nu kan jeg så gøre mit, håbe på lidt flere indlæg i løbet af dagen og måske få det færdigt til i morgen - vi får se.

samtidig skal jeg også lige have fundet tid, til den tunge gang til den lokale cykelsmed. Den anden dag kom jeg ned og troede jeg skulle cykle til købmanden, for at komme hurtigt hjem igen - men ak det skulle jeg ikke. Bagskifteren sidder af en eller anden grund ikke længere fast på cyklen , og jeg er helt sikker på at det gjorde den sidst jeg satte cyklen fra mig. Men den kan vel ikke bare falde af, af sig selv?

Nu bruger jeg så Emilies cykel, den har pedalbremser og det er lige før det er livsfarligt med et andet bremsesystem - det kræver i hvert fald at holde tungen lige i munden.

Cyklen må nok vente til i morgen - i dag handler det mest om nyhedsbrev, inden turen går mod kollegerne, jeg må indrømme at have savnet :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar