tirsdag den 30. december 2008

Kop eller kande


Af bedsteveninden fik jeg en kop - eller er det en kande - der er helt utrolig rar at røre ved, fløjsblød og den helt rigtige størrelse for min hånd.

Den er lavet af Berit Handskemager og er vist i virkeligheden en kande. Men nu er det ikke så tit jeg har brug for en lille fin kande, så jeg har besluttet at det vil være synd, den bare skal stå i skabet, så til hverdag må den gerne være kop, så kan dens indre kande findes frem, når der er brug for det.

Samme bedsteveninden skal jeg være sammen med i morgen aften.
Gennem de sidste år har vi tilbragt nytåret sammen og er blevet enige om at det er en rigtig god ide. Hidtil har vi været her, hvilket også er en god ide, de år ungerne er hjemme, men i år tager jeg til Vesterbrogade og fejrer nytåret der.

Anders har andre planer, så vi skal kun være os to, spise god mad - jeg har lovet at lave chokolademouse, det er nemlig også gået hen og blevet en tradition - og så skal vi ellers hygge. Her betyder hygge at snakke og snakke og snakke, mens pindene lyner og der måske også skal pilles lidt op, når vi har fået snakket lidt for meget og set for lidt på arbejdet i hænderne.

Nytårskrudtet må andre om, det er ingen af os specielt vilde efter, vi skal bare hygge og jeg glæder mig :)

6 kommentarer:

  1. Godt nytår til dig Pernille...bare jeg dog også kunne slippe for det krudt...men det er vi vist ikke helt enige om her på matriklen :-D

    SvarSlet
  2. Også godt nytår til dig Anne. Her undværer vi hvert andet år, for ungerne er heller ikke helt enige med mig :)

    SvarSlet
  3. Jeg har en der næsten ligner og er så glad for den. Du og dine ønskes et godt og lykkebringende Nytår med varme tanker her fra ønskeøen...

    SvarSlet
  4. Rigtig godt nytår, Pernille, det har været en stor glæde af finde dig og din blog :-)

    SvarSlet